• 8 Sokağın Çehresi Değişecek
  • 8 Sokağın Çehresi Değişecek
  • 8 Sokağın Çehresi Değişecek
Çorlu Güncel

8 Sokağın Çehresi Değişecek

  • 14 Temmuz 2021
  • 966 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Şeyh Sinan Mahallesi’nde Karanfil Caddesi, Güzel Yalı Sokak, Ormancı Sokak, Derinyel Sokak, Karanfil 1. Sokak, 2. Sokak, 3. Sokak ve 4. Sokağın hem alt yapısı hem de üst yapısı değişiyor.


TESKİ ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından sokaklarda çalışmaya başlayan Çorlu Belediyesi üst yapı çalışmalarına başladı. Çorlu Belediye Şeyh Sinan Mahallesi’ndeki sokaklarda parke taşı uygulaması yapacak. Daha önce Reşadiye Mahallesi’nde bazı sokaklarda yapılan çalışmalar bu yaz döneminde de Şeyh Sinan Mahallesi’nde yapılıyor. Şeyh Sinan Mahallesi’nde bulunan 8 sokaktaki çalışmalar bittiği zaman sokakların çehresinin değişmesi bekleniyor. 
ÇORLU BELEDİYESİ ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI 
TESKİ’nin alt yapı çalışmalarının ardından sokaklarda çalışmaya başlanan Çorlu Belediyesi ekipleri sokakları kazmaya başladı. kazdıktan sonra dolgu yapılacak olan sokaklar daha sonra parke taşları döşenecek. TESKİ ekipleri bölgede ciddi bir çalışma yaparak hem su borularına yeniledi, hem de alt yapı çalışmalarını tamamladı. Çalışmaların olduğu zamanlarda sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar çalışmalar uzun sürmezse buna katlanabiliriz, sokağımız da çalışmalar bittiği zaman rahat edeceğiz” dedi. 
PARKE TAŞI YAPILACAK 
Çorlu Belediyesi son dönemde mahallelerde parke taşı uygulaması başlattı. Geçtiğimiz yıl Çorlu Belediyesi Reşadiye Mahallesi, Kazımiye Mahallelerinde parke taşı uygulaması yapmıştı. Bu sene de Şeyh Sinan Mahallesi’ndeki sokaklarda parke taşı uygulaması başlattı. Sokakların alt yapısı bittikten sonra çalışmaya başlayan Çorlu Belediyesi sokakları kazarak daha sonra dolgu yapacak. Dolgunun ardından parke taşı döşenecek olan sokakların çehresinin değişmesi bekleniyor. 
İMDAT ŞAHİN