• Saadet Partisi Zamlara Sert Tepki Gösterdi
Çorlu Güncel

Saadet Partisi Zamlara Sert Tepki Gösterdi

  • 02 Temmuz 2021
  • 1740 Kez Okundu

Hükümetin elektriğe ve doğal gaza yaptığı zamlara tepki gösteren Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, Gece yarısı alınan kararlar ile elektriğe %15, doğal gaza %12 zam yapıldı Bu son zamlarla; bu yıl elektriğe %22,1 ve doğalgaza %18,04 zam yapılmış oldu” dedi.


Normalleşeme sürecine adım atmış bulunduklarını belirten Aytuğ Aslan, “İş yok, esnaf batık çiftçi ektiği ürünü tarlada bırakıyor, öğrenci 1 yıl sonraki geleceğini göremiyor… Pandemiden dolayı perişan olan insanlarımız normalleşme süreci ile birlikte biraz olsun rahatlayacağını düşünürken, hükümet normalleşme sürecine zamlarla adım attı” ifadelerini kullandı. 
İNSANLARIMIZ YOKSULLAŞMIŞKEN, YÜKÜNE YÜK BİNDİRMEK NEDİR?
Yapılan zamların hangi akla mantığa dayanarak yapıldığını anlamadıklarını ifade eden Aslan, açıklamalarına devam etti.” Tutarsız ve günübirlik yürütülen ekonomik politikalardan insanımız daha da yoksullaşmışken, insanımızın yüküne yük bindirmek nedir? 1Temmuz itibariyle ekonomik şahlanışa geçeceğiz, güzel günler bizi bekliyor diyen bazı kesimler herhalde bu güzel günlerin daha kötü günlerini de düşünüyorlar… Yapılan israfın ve lüzumsuz yatırımların bedelini vatandaşımızın cebinden ödetilecek. Yoksulluk bu kadar ortada iken suni gündemlerle algı oyunlarıyla daha ne kadar ilerleyebilirsiniz. Vatandaşımızın gerçek gündemini görmezden gelmek kimseye fayda sağlamaz. Bu süreçte vatandaşımızın yanında olması gerekenler maalesef yanında olamadı ve üstüne üstlük yarasına tuz dökmeye devam ediyor. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır.  Bu kervanın böyle gitmeyeceğini hepimiz biliyor ve görüyoruz” şeklinde tepki gösterdi.
İMDAT ŞAHİN