• Saray Caddesi Kirli Görüntüden Kurtuldu
  • Saray Caddesi Kirli Görüntüden Kurtuldu
  • Saray Caddesi Kirli Görüntüden Kurtuldu
  • Saray Caddesi Kirli Görüntüden Kurtuldu
  • Saray Caddesi Kirli Görüntüden Kurtuldu
  • Saray Caddesi Kirli Görüntüden Kurtuldu
Çorlu Güncel

Saray Caddesi Kirli Görüntüden Kurtuldu

  • 15 Haziran 2021
  • 974 Kez Okundu

TREDAŞ’ın Saray Caddesi’nde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarından sonra cadde elektrik kablolarının oluşturduğu o kirli görüntüden kurtuldu.



Yıllardır hiçbir yatırımın yapılmadığı Saray Caddesi’nde TREDAŞ ekipleri kısa süre önce çalışma başlattı. Elektrik hatlarını yer altına alan TREDAŞ ekipleri, elektrik kablolarının oluşturduğu o kirli görüntüden caddeyi kurtardı. Aydınlatma direklerini de diken TREDAŞ ekipleri çalışmalarını tamamladı. 
YILLARDIR HİZMET ALAMIYORDUK 
Gazetemize konuşan Saray Caddesi esnafı yıllardır hizmet alamadıklarını belirtti. Konuşmasını sürdüren cadde esnafı, “yıllardır maalesef caddemize hizmet alamıyorduk. Bu sene TREDAŞ ekipleri bir çalışma başlattı ve elektrik hatlarını yer altına aldı. Caddenin üzerinde bulunan salkım saçak elektrik kablolarının oluşturduğu o kirli görüntü ekiplerin yaptığı çalışmadan sonra ortadan kayboldu. Şimdi caddemiz daha güzel oldu” dedi. 
ŞİMDİ BELEDİYENİN YAPACAĞI ÇALIŞMA BEKLENİYOR 
TREDAŞ ekiplerinden sonra Çorlu Belediyesi’nin Saray Caddesi’nde yapacağı çalışma bekleniyor. Çorlu Belediyesi Saray Caddesi’nin çehresini değiştirmek için bir dizi çalışma yapacak. Hem dükkanların dış cephesi hem de Saray Caddesi’nin yollarını yenileyecek. Bölgede yaşanan olumsuzlukların bir nebze olsun giderilmesini bekleyen Saray Caddesi esnafı belediyenin de biran önce çalışmalara başlamasını beklediklerini belirtti. 
Kabloların oluşturduğu kirli görüntü ortadan kalktı 
Saray Caddesi’nde elektrik kablolarının oluşturduğu kirli görüntü çalışmaların ardından ortadan kalktı. TREDAŞ ekipleri elektrik hatlarını yer altına alarak hem abonelerine daha güvenlikli elektrik hizmeti sağlıyor hem de kabloların oluşturduğu kirli görüntüden caddeyi kurtardı. TREDAŞ ekiplerine teşekkür eden Saray Caddesi esnafı, “TREDAŞ’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. O kirli görüntü ortadan kalktı şimdi daha güzel bir görünüme kavuştuk” dedi. 
İMDAT ŞAHİN