• Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor
  • Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor
  • Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor
  • Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor
  • Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor
  • Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor
  • Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor
Çorlu Güncel

Bitmeyen Yol Çilesi, 2 Aydır Sürüyor

  • 05 Haziran 2021
  • 1232 Kez Okundu

Hıdırağa Mahallesi Tahtalı Cami Sokak üzerindeki yol çalışmaları geçtiğimiz Nisan Ayı’nda başlamıştı. Bir türlü bitmeyen yol çalışmaları mahalle sakinlerini ve araç sürücülerini canından bezdirmiş durumda.


TESKİ’nin alt yapı çalışmalarıyla başlayan sokakta Çorlu Belediyesi’de üst yapı çalışmalarını yürütüyor. Nisan Ayı’nın ilk haftasında başlayan çalışmaların üzerinden 2 ay geçmesine rağmen çalışmalar hala devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de devam edecek çalışmalar mahalle sakinlerini canından bezdirmiş durumda. 
MAHALLELİ BELEDİYEYE SERT TEPKİ GÖSTERDİ 
2 aydır bitirilemeyen yol nedeniyle mahalle sakinleri Çorlu Belediyesi’ne sert tepki gösterdi. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “İlk önce TESKİ ekipleri girdi, alt yapı çalışması yaptı, bir zaman toz içinde kaldık, daha sonra Çorlu Belediyesi yol çalışmasına başladı o da bir türlü bitmeyince biz aylardır toz içinde yaşamaya mecbur bırakıldık. Neden başladığı zaman hemen bitirilemiyor. Burası birde Çerkezköy Yolu girişi bir sürü araç buradan geçiyor. Toz toprak hiç eksik olmuyor” dedi. 
ARAÇ SÜRÜCÜLERİ İSYAN ETTİ 
Hıdırağa Mahallesi Tahtalı Cami Sokakta devam eden çalışmalar nedeniyle araç sürücüleri de zor anlar yaşıyor. Çalışmalar nedeniyle yüksek bırakılan alt yapı rögar kapakları sürücülere zor anlar yaşatıyor. Çukur içinde olan yolda aylardır trafik akışı sağlanmaya çalışıyor. Gazetemize konuşan araç sürücüleri, “Aylardır çalışma yapılıyor ve biz buradan gidip gelmek zorunda kalıyoruz. Sizlerde görüyorsunuz, bir sürü rögar kapağı yüksek bırakılmış, fark edemeyip aracının altını sürten birçok sürücü oldu. Yazıktır günahtır neden biran önce bitirilemiyor anlamıyoruz” dedi. 
BİRAN ÖNCE BİTMESİNİ İSTİYORUZ 
Çorlu Belediyesi’ne seslenen mahalle sakinleri çalışmaların bitmesini istedi: “2 aydır şu kadarcık yol bitmedi, neden biran önce bitirmiyorlar. Biz her gün buranın tozunu toprağını çekmek zorundayız. Biran önce Çorlu Belediyesi kolları sıvamalı ve yoldaki asfaltlama çalışmalarını bitirmelidir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN