• Ergene'de Tören Düzenlendi
  • Ergene'de Tören Düzenlendi
Ergene

Ergene'de Tören Düzenlendi

  • 20 Mayıs 2021
  • 1632 Kez Okundu

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bağımsızlığa inanmış silah arkadaşlarınca 19 Mayıs 1919’da başlatılan milli mücadelenin 102. yıldönümü dolayısıyla Ergene’de çelenk sunma töreni düzenlendi.


 
 
Ergene Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen ve Covid – 19 salgını tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde Ergene İlçe Gençlik vE spor Müdürlüğü çelengi İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı tarafından anıta sunuldu. 

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın seslendirildiği çelenk sunma törenine Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, Ergene Belediye Başkan Vekili Salih Tıknas, Ergene İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, daire amirleri, protokol üyeleri katıldılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajının okunduğu törende günün anlam ve önemini belirten konuşma ise Ergene Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı tarafından yapıldı.