• İhh'dan İsrail'e Sert Tepki
  • İhh'dan İsrail'e Sert Tepki
Çorlu Güncel

İhh'dan İsrail'e Sert Tepki

  • 11 Mayıs 2021
  • 1072 Kez Okundu

İsrail’in Mescid-i Aksa’da Filistinlilere karşı yaptığı saldırıya sert tepki gösteren İHH Çorlu Temsilcisi Cemalettin Günay, “Çorlu'dan direnişe bin selam olsun” dedi.



“Mescidi Aksa'da 80 yıldır yaşanan kötülük, Dünya’da en az 200 yıldır, sömürgecilik olarak, insanlığın canına ot tıkıyor” diyen Cemalettin Günay, “Çorlu İHH olarak dünyada insanlığa karşı yaşanan her türlü kötülüğe gücümüz yettiğince tepkimizi ortaya koyduğumuz gibi mensubu olmaktan şeref ve onur duyduğumuz Ümmeti Muhammed'in tüm acılarında da gücümüz yettiğince tepkimizi koymaya devam edeceğiz inşallah” dedi. 
FİLİSTİN 80 YILDIR TERÖRE, İŞGALE MARUZ BIRAKILMAKTADIR 
Açıklamasını sürdüren Cemalettin Günay, “Filistin toprakları düzenli olarak, 80 küsur yıldır, Siyonist İşgalci terörist bir zihniyet tarafından gasp edilmektedir. Yine Filistin halkı, aynı zalim zihniyet tarafından sistematik olarak katliam işgal terör ve işkenceye maruz bırakılmaktadır. Şu noktanın çok iyi bilinmesi lazım gelir ki bu zalim Siyonist İsraillin sistematik kötülüğü sadece Müslümanlara zarar vermiyor Hristiyanlara ve Yahudilere de büyük zararlar getiriyor. Farklı coğrafyalarda farklı sistematik kötülüklere maruz kalan insanlar ortaya çıkartıyor” dedi. 
İSRAİL HER DAİM İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR 
“Müslüman şuurun, Mavi Marmara gemisindeki insani aklına, çağımızın bugün her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Zaten Siyonist İşgalci terörist aklın en büyük saldırısı da insani şuurun Mavi Marmara Gemisi olarak ortaya çıkmış haline karşıdır” diyen Cemalettin Günay, konuşmasını sürdürdü: “Kötülük,  bilinçli kaliteli eylem halindeki iyilikten hoşlanmaz. Bugün Mescidi Aksa'da Müslümanlar kötülüğe işgale katliama karşı sınırlı imkanlarla mücadele veriyor, İmanın en büyük imkan olduğunu gösteriyor. Bizler Çorlu İHH olarak onurlu erdemli vicdan sahibi tüm Çorlulu insanlarımıza İsrail’in sistematik olarak yapmakta olduğu bu insanlık dışı uygulamaları duyuruyoruz. Müslümanlar olarak da gücümüz yettiğince Siyonist aklın özelde Müslümanlara genelde tüm insanlara reva gördüğü her türlü kötülüğü ve iğrençliği engellemek için siyasi kültürel ekonomik bilinçlendirme çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz. Artık Dünya’da insanlığı yakan “büyük yangınlar” istemiyoruz Siyonist İsrail her daim İnsanlık suçu işliyor İsrail Terör örgütü haritadan silinmelidir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN