• “Gururluyuz”
Çorlu Güncel

“Gururluyuz”

  • 06 Nisan 2021
  • 1515 Kez Okundu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Olağan Genel Kurulu’nda 75 kişilik Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeliğine seçilen Murat Turna gazetemize yaptığı açıklamada, bu göreve layık görüldüğü için, hem sevinçli hem de gururlu olduğunu ifade etti.

Hayatı boyunca ülkesinin birliği ve bütünlüğü için çalıştığını ve bundan sonra da çalışacağını belirten Murat Turna, MYK görevine kendisini layık gören başta Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ve parti yöneticilerine teşekkür etti. Kısa dönemde adından sıkça söz ettiren ve görevlerinde başarı sağlayan Murat Turna MYK üyeliği için gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini belirten Turna, “Zor süreçleri aşmak için milletimize güveniyoruz. Rabbime bana bu görevi nasip ettiği için binlerce kez şükrediyorum, bu görevin üstesinden gelmek için alnımızın akı ve büyük bir gayretle çalışacağım” dedi. 
ÖNCELİKLE LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Kendisini MYK görevine layık gören Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeliye ve parti yönetimine teşekkür ederek sözlerine başlayan Murat Turna; “Ben uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak ülkemin birliği ve bütünlüğü için mücadelemi sürdürüyorum. MYK üyeliği görevine beni layık gören liderimiz Devlet Bahçeli ve parti yöneticilerimize, il yöneticilerimize, parti üyelerimize herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da Merkez Yürütme Kurulu üyesi olarak bölgeme, ülkeme hizmet etmeyi sürdüreceğim. Liderimiz Devlet Bahçeli önderliğinde bütün belaların üstesinden geleceğiz, bunu hep beraber göreceğiz” dedi. 
BÖLGEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Tekirdağ için ülke için çalışmaya devam edeceklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Murat Turna, “Ülkemiz gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Türk Milleti olarak her zorluğun geçmişte nasıl üstesinden geçtiysek bugün de üstesinden geçmeyi biliriz. Ülkemizin birliği bütünlüğü her şeyden daha önemli, yeni görevimle birlikte dava arkadaşlarımla birlikte bende bölgemizde çalışmalarıma devam edeceğim. Allah birliğimiz bütünlüğümüzü bozmasın” dedi. 
TÜRK MİLLETİNE GÜVENİYORUZ 
Tarih boyunca Türk Milleti’nin zorlu süreçlerden başarıyla geçtiğini belirten ve bundan sonrada geçeceğini kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Turna, “Ülke olarak zor süreçlerden geçtiğimizi hep birlikte görüyoruz. Bu zorlukların üstesinden gelmek için milletimize güveniyoruz. Bizler şanlı Türk Milletinin birer ferdiyiz ve bundan gurur duyuyoruz. Millet olarak birliğimizi bütünlüğümüzü koruyacağız. Milletimize asla diz çökertemeyecekler” diye konuştu
“GECE YARISI BİLDİRİSİ HANGİ MİHRAKLARIN BİLDİRİSİDİR”
Türkiye gündemine bomba gibi düşen 104 amiralin yayınladığı bildiriyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Murat Turna, “Amirallerin gece yarısı bildirisi kabul edilemez, liderimiz Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi üzerine gidilmelidir. Bize göre 4 Nisan çıkışını detaylarıyla ele almak şarttır. Bunlar denizci değil denizciliğin yüz karalarıdır. Söz konusu muhtıra emeklilikle canı sıkılan, biraz da adımızdan söz ettirelim diyen bir meczubun işi değildir. Bunları deniz nasıl tutuyorsa hukuk da öyle tutmalı, cüretlerinin bedelini ödemelidirler. Gece yarısı bildirisi hangi mihrakların bildirisidir?” dedi. 
İMDAT ŞAHİN