• İsmet Paşa Bulvarı Ne Zaman Yapılacak?
  • İsmet Paşa Bulvarı Ne Zaman Yapılacak?
  • İsmet Paşa Bulvarı Ne Zaman Yapılacak?
  • İsmet Paşa Bulvarı Ne Zaman Yapılacak?
  • İsmet Paşa Bulvarı Ne Zaman Yapılacak?
Çorlu Güncel

İsmet Paşa Bulvarı Ne Zaman Yapılacak?

  • 05 Nisan 2021
  • 1752 Kez Okundu

Çorlu’nun en işlek bulvarlarından bir tanesi olan İsmet Paşa Bulvarı’na giren sürücü isyan ediyor. Sürücüler yıllardır bozuk olan yolun ne zaman yapılacağını soruyor.


Çorlu’da Havuzlar Mahallesi ile Rumeli Mahallesi arasında kalan ve sürücülerin çok sık kullandığı İsmet Paşa Bulvarı’nın yolları yıllardır bozuk durumda. Mehmet Akif Anadolu Lisesi’nin de bulunduğu İsmet Paşa Bulvarı’nın biran önce yapılmasını isteyen sürücüler Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi. 
SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞIYOR 
Toplamda 4 bin 250 metrelik İsmet Paşa Bulvarı Havuzlar Mahallesi ile bazı mahalleri birbirine bağlarken, bulvar Omurtak Caddesine kadar devam ediyor. Özellikle Cumhuriyet Parkı’nın alt kısmından Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi arasında kalan kısmın bozuk olması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor. Biran önce yolun yapılmasını isteyen sürücüler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne seslerini duyurmaya çalışıyor.  
BİRAN ÖNCE YAPILSIN ÇUKURDAN GEÇİLMİYOR 
Yolun biran önce yapılmasını isteyen sürücüler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine teki göstererek; “Bizler yıllardır buradan geçiyor, yolun durumu çok kötü, yağmur yağdığı zaman çamur, diğer günler toz toprak, yolun her yanı sıkıntılı durumda. Biran önce buranın yapılmasını bekliyoruz. Çok uzun bir mesafede de değil, Cumhuriyet Parkı’nın alt kısmından girdiğiniz zaman yol mayın tarlası gibi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ni geçtiğiniz zaman yolda her hangi bir sıkıntı yok. Bu kısmın biran önce yapılmasını bekliyoruz” dedi. 
BÜYÜKŞEHİR YOLU YAPMAK İÇİN NEDEN BEKLİYOR?
İsmet Paşa Bulvarı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olması nedeniyle sürücüler büyükşehir belediyesinin biran önce yolu yapmasını talep etti. Yolun biran önce bitirilmesi gerektiğini belirten sürücüler her gün burayı binlerce aracın geçtiğini belirtti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan bu konuda destek istediklerini belirten sürücüler, artık bu yolun asfaltlanıp rahat bir şekilde geçmek istiyoruz ifadelerini kullandılar. 
OKULUN YOLU DA BOZUK
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi taşınmasıyla birlikte İsmet Paşa Bulvarı’ndan girişin verildiği yolun durumu da içler acısı. Depremden dolayı güçlendirme çalışmaları yapılan Mükerrem Ali Kayan İlkokulu öğrencileri de bu okulda eğitim öğretim görüyor. Yüzlerce öğrencinin gidip geldiği yolun bozuk olması velilerin de tepkisine neden oluyor. Öğrenci velileri de yolun biran önce yapılmasını talep ediyor. 
İMDAT ŞAHİN