• Milletvekili Aygun'dan, Başkan Yüksel'e Ziyaret
Ergene

Milletvekili Aygun'dan, Başkan Yüksel'e Ziyaret

  • 02 Nisan 2021
  • 1994 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.





Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e yapmış olduğu ziyaretinde Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği Başkanı Özkan Kurtuluş ve Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Engin Akın’da yer aldı.

Başkanımızı Tebrik Ediyorum
Ergene Belediyesi ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Başkan Yüksel’i bu güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ettiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’in Ergene’ye yapmış olduğu hizmetler gerçekten çok büyük hizmetler. Yeni kurulan bir ilçenin belediye başkanı olup kısa sürede Ergene’yi modern yaşanılabilir bir ilçe haline getirdi. Bu güzel çalışmalarından dolayı Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’i tebrik ediyorum” dedi.

Bu güzel duygu ve düşüncelerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’e teşekkürlerinin sunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk günkü istek ve kararlılıkla çalışıyoruz. 7/24 sahada gece gündüz demeden Ergene halkımız için görevdeyiz. Her zaman her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımız için yorulmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Ergene halkımıza hizmet etmek benim boynumun borcudur” dedi.