• Yapacakları Proje İçin İncelemede Bulundular
  • Yapacakları Proje İçin İncelemede Bulundular
  • Yapacakları Proje İçin İncelemede Bulundular
Çorlu Güncel

Yapacakları Proje İçin İncelemede Bulundular

  • 01 Nisan 2021
  • 1349 Kez Okundu

Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi’nin projesi olan Engelsiz Yaşam Merkezi için çalışmalar hızlandı. İstanbul Bağcılar Belediyesi’nde bulunan Engelliler Sarayı ziyaret edilerek bilgiler alındı.


Bağcılar Belediye Başkanı’nı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret eden Ahmet Sarıkurt Çorlu Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Yavuz, Kent Konseyi Genel Sekreteri Aygün Recep Ömürveren, Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Yasemin Ayyüksek Engelliler Sarayı ile ilgili bilgiler aldı. 
Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Yasemin Ayyüksel yaptığı açıklama, Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’yı ziyaret ederek Engelliler Sarayı hakkında bilgi edindik. Çorlu Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak Çorlumuzda kurmak istediğimiz Engelli Merkezi için kurslar ve hizmetler hakkında bilgi edinme fırsatı sağlayan Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’ya konukseverliği ve nezaketi dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. 
AYYÜKSEL GAZETEMİZ ARACILIĞIYLA PROJEYİ DUYURMUŞTU 
Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Yasemin Ayyüksel geçtiğimiz Mart Ayı’nda projeyi gazetemize anlatmıştı. Proje kapsamında yerel yöneticileri ziyaret ettiklerini aktaran Ayyüksel Çorlu ve çevresinde yaşayan binlerce engelli için Engelsiz Yaşam Merkezlerinin öneminden söz etmişti. Aileler ve engelli bireyler olarak yaşam merkezlerine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Ayyüksel bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulamıştı. 
İMDAT ŞAHİN