• Şoförler, Bu Görüntülere İsyan Ediyor
  • Şoförler, Bu Görüntülere İsyan Ediyor
  • Şoförler, Bu Görüntülere İsyan Ediyor
  • Şoförler, Bu Görüntülere İsyan Ediyor
  • Şoförler, Bu Görüntülere İsyan Ediyor
Çorlu Güncel

Şoförler, Bu Görüntülere İsyan Ediyor

  • 23 Şubat 2021
  • 872 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan belediye otobüs şoförleri duraklara araç park etmesinden dolayı isyan noktasına geldi.

Çorlu’da Atatürk Bulvarı’nda eski Kiler’in önünde bulunan duraktaki görüntü pes dedirtti. Otobüs durağına onlarca sürücü araba park edince belediye otobüsleri durağa giremedi. İşçi servislerinin de işçileri aldığı duraktaki duruma vatandaşlarda tepki gösteriyor. Belediye otobüs şoförleri ise “Bütün duraklarda hemen hemen görüntü aynı, bu duruma çözüm bulunsun” dedi. 
HER DURAKTA AYNI DURUMLA KARŞILAŞIYORUZ 
Çorlu’nda park yeri bulamayan araç sürücüleri belediye otobüs duraklarına girip aracını hemen park ediyor. Akşama kadar boş kalmayan durakları otobüslerden çok diğer araçlar kullanıyor. Belediye otobüsleri ise yolcularını yolun ortasından almak zorunda kalıyor. Gazetemize konuşan şoförler, “Hemen hemen bu görüntüleri sürekli yaşıyoruz, buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Araç parkı nedeniyle biz duraklara giremiyoruz. Yolcularımızı böyle yolun ortasından alıyoruz” dedi. 
İŞÇİLERDE BU DURAKTAN SERVİSLERE BİNİYOR 
Atatürk Bulvarı’nda bulunan duraktan fabrika işçileri de servislere biniyor. Özellikle servis saatlerinde işçilerde arabaların arasından servislerine binmeye çalışıyor. Çorlu’nun en büyük sorunlarından biri olan otopark sorunu gün geçtikçe büyüyerek artıyor. Park yeri aramak yerine kolayca araçlarını duraklara park edenler ise cezai işlem görmeden araçlarına binip yollarına devam ediyor. 
YETKİLİLER BU KONUYU HAFİFE ALIYOR 
Durakların işgal altında olmasına tepki gösteren vatandaşlar: “Duraklara araçların park etmesini yetkililer maalesef hafife alıyor, yıllardır Çorlu’da bu sorun var ama maalesef atılmış hiçbir adım yok. Kendileri makam arabasıyla her yere gittikleri için sanırım bu konuyu pek dikkate almıyorlar. Keşke böyle bir durakta bekleyip otobüse binseler veya otobüs şoförünün yerinde olsalar ve Çorlu’da otobüs kullansalar durumun ciddiyetini daha iyi kavrayabilirler” dedi. 
İMDAT ŞAHİN