• Tema Parkını Bu Görüntüden Kurtarın!!!
  • Tema Parkını Bu Görüntüden Kurtarın!!!
Çorlu Güncel

Tema Parkını Bu Görüntüden Kurtarın!!!

  • 11 Ocak 2021
  • 1237 Kez Okundu

Çorlu’da 160 dönümlük yeşil alan Tema Parkı’nın yürüyüş yolları alkol şişesinden geçilmiyor. Yol kenarları olabildiğince alkol şişeleri ile dolu olduğunu söyleyen vatandaşlar en azından Tema Parkı’nın arada bir temizlenmesi istedi.




Çorlu’nun en büyük yeşil alanlarından bir tanesi olan 160 dönümlü Tema Parkı yıllardır atıl vaziyette bekliyor. Millet Bahçesi olacağı duyurulan alanla ilgili hala bir çalışma yapılmadı. Yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar ise alkol şişelerinin arasından yollarına devam etmeye çalışıyor. Her yerin alkol şişeleri ile dolu olduğunu söyleyen vatandaşlar “En azından arada bir Tema Parkı temizlensin” dedi. 

ÖNLENEMİYORSA EN AZINDAN TEMİZLENSİN 
Alkol şişelerinin yola dağılmış olmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Alkol şişeleri Tema Parkı’nın her yerine dağılmış durumda özellikle yollara dağılmış. İçki içilmesi önlenemiyorsa en azından arada bir Tema Parkı temizlensin. Yetkililerin bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Her yerde içki şişesi görmekten bıktık burası Çorlu’nun en büyük yeşil alanı çocuklarımızla gelip burada piknik yapamıyoruz yürüyüş yapamıyoruz” dedi. 

“NE YÜRÜYÜŞ YAPABİLİYOR, NEDE AİLEMİZLE BURAYA GELEBİLİYORUZ”
Konuşmasını sürdüren vatandaşlar yetkililere seslenerek yeşil alanlara sahip çıkılmasını istedi. Vatandaşlar, “Sizin aracılığınızla yetkililere seslenmek istiyoruz. Burası çok güzel bir yeşil alan buraya çocuklarımızla ailemizle gelip vakit geçirmek istiyoruz. Fakat ne mümkün her ağaç altında bir araba var ve içki içiliyor. İçildikten sonrada içki şişeleri böyle etrafa atılıyor. Yürüyüş yapamıyoruz, yürüyüş yapacak alanlarımız sınırlı lütfen yetkililer bu konuda duyarlı olsunlar ve burayı bu beladan kurtarsınlar” dedi. 
İMDAT ŞAHİN