• Çorlu'da Korona Virüs Denetimleri Sürüyor
  • Çorlu'da Korona Virüs Denetimleri Sürüyor
Çorlu Güncel

Çorlu'da Korona Virüs Denetimleri Sürüyor

  • 20 Kasım 2020
  • 1023 Kez Okundu

Korona virüs tedbirleri kapsamında Çorlu’daki ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Her gün işyerleri, otobüsler tek tek denetlenirken Çorlu’daki bir ekipte kuaför ve berberleri denetledi.

Çorluda her gün denetimleri yapan ekipler, tek tek işyerlerini ziyaret ediyor. İşyerlerinin uyması gereken kuralları hatırlatan denetleme ekipleri, işyerinin kurallara uyup uymadığını kontrol ediyor. kurallara uymayan işyerleri uyarılırken, eksik olan hususların giderilmesi isteniyor. Çorlu’da vatandaşların yoğun olarak gelip gittiği berber ve kuaförlerde denetlenmeyi sürdürüyor. 
Berber ve kuaförlere sorular yönelten ve gerekli ekipmanın olup olmadığını kontrol eden denetleme ekipleri, açılış kapanış saatlerinin zamanında yapılıp yapılmadığını, randevu sistemine riayet edilip edilmediği, yan yana koltuklarda müşteri kabul edilmemesi hususunda uyarıda bulunurken, müşteri ve dükkanda çalışanların maske kullanımı kontrol edilirken, mekanların temizliği hususunda gerekli incelemeler yapıldı. Berber ve kuaförlerde çalışanların, çalışırken eldiven takıp takmadığı soruldu, tek kullanımlık havlu önlük gibi malzemelerin bulunup bulunmadığını da kontrol eden denetleme heyeti denetleme tamamlandığında, denetim yapıldığına dair imza alıyor. 
İMDAT ŞAHİN