• Bu Kavşak, Çözüm Bekliyor
  • Bu Kavşak, Çözüm Bekliyor
  • Bu Kavşak, Çözüm Bekliyor
  • Bu Kavşak, Çözüm Bekliyor
Çorlu Güncel

Bu Kavşak, Çözüm Bekliyor

  • 19 Kasım 2020
  • 1525 Kez Okundu

Çorlu Omurtak Caddesi ile Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nin devamı olan Akıncılar Caddesi’nin kesiştiği noktadaki kavşakta trafik sorunu meydana geliyor. Konuyla ilgili Çorlulu vatandaşlar çözüm beklediklerini ifade etti.


Akıncılar Caddesi’nin hem dar hem de çift yön olması trafiğin aksamasına neden oluyor. Eski Vatan Hastanesi’nin bulunduğu noktadan Omurtak Caddesi’ne bağlanmak isteyen sürücüler trafikte büyük sıkıntılar oluşturuyor. Çorlulu vatandaşlar bu konuda belediyeden adım atmasını beklediklerini ifade etti. 
AKINCILAR CADDESİ HEM DAR HEM DE İKİ ARAÇ KARŞI KARŞIYA GELİYOR 
Eski Vatan Hastanesi’nin bulunduğu Akıncılar Caddesi hem dar olması sebebiyle hem de iki aracın karşı karşıya gelmesi nedeniyle büyük sorun oluşturuyor. Akıncılar Caddesi’ne girmeye çalışan araç sürücüleri karşıdan gelen araçlar olduğu zaman geri tekrar Omurtak Caddesine çıkmaya çalışıyor. Konuyla ilgili adım atılmasını bekleyen vatandaşlar, “Burada ciddi bir sorun var, özekle Akıncılar Caddesine düzenleme yapılması gerekiyor. Yoksa daha çok trafik sorunu devam eder” dedi. 
TRAFİK KÖR DÜĞÜN OLUYOR  
Omurtak Caddesi’ndeki trafiğinde çift şerit olmasıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı’nın köşesinde bulunan kavşakta trafik kör düğüm olma noktasına geliyor. Dar olan Akıncılar Caddesi ile Şehit Yavuzer Caddesi’ndeki trafiğin birleşmesiyle kavşakta yol bulmak imkansız hali geliyor. Konuyla ilgili çözüm bekleyen vatandaşlar, “Konuyla ilgili belediyeden çözüm bekliyoruz, biran önce buradaki sorunun çözülmesini istiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN