• Tse Denetimlerinde Tekirdağ Tso Başarısı
Tekirdağ

Tse Denetimlerinde Tekirdağ Tso Başarısı

  • 06 Kasım 2020
  • 2621 Kez Okundu

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda uygulanmakta olan TSE ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi denetimleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirildi.




TSE Baş Denetçisi Tuncer Saracık tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, yönetim sistemlerinin kurumsal yapısı ve uygulamaları incelendi. Denetimler neticesinde, Tekirdağ TSO, TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerinin geçerliliği başarı ile sürdürülmüş oldu. 

Pandemi sebebiyle salgın yönetimi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen denetimlerin açılış toplantısına, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter İrfan Ekici ile oda çalışanları katıldı. Toplantıda, Tekirdağ TSO’nun organizasyon yapısı, yürütülen faaliyetler ve hizmetler hakkında bilgi paylaşılarak, yüksek hizmet kalitesinin sürdürülmesine ilişkin iyileştirme çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Denetimlerin tamamlanmasının ardından Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Odadaki denetimlerin başarılı ve verimli geçtiği, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi ile ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesinin devamına karar verildiğini ifade ederek, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu’na, Meclis Üyeleri’ne, Oda Üyelerimize ve Oda Çalışanlarına teşekkür etti.