• Ak Parti'den Mhp'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
  • Ak Parti'den Mhp'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Çorlu Güncel

Ak Parti'den Mhp'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

  • 23 Eylül 2020
  • 1016 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, İl Başkan Yardımcıları Niyazi Kayhan ve Bayram Başelma önceki günlerde gerçekleştirilen MHP İl Kongresinden güven tazeleyerek çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel’i makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” temennisinde bulundular.





MHP Tekirdağ İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette,  Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel’e başarılar dileyen ve çeşitli konularda istişarelerde bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, yaptığı değerlendirmede kongreye olan yoğun ilgiden ve MHP kurmaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik övgü dolu sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Hayırlı Olsun” dileklerini ileterek; “Yeniden il başkanı olan Cumhur İttifakı ortağımız MHP'nin İl Başkanı İlker Yücel'i ve Yönetimini bir kez daha kutlar, görevlerinde başarılar dileriz. Hep birlikte Tekirdağ'ı kendini aşmış şehirler ligine yükselteceğiz'' dedi.

İlker Yücel ‘Bu işi gönülden yapan insanlarız’

Kongreden güven tazeleyerek çıkan ve seçilmiş başkan olarak koltuğunu koruyan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizler Cumhurbaşkanımızdan, devlet memuruna kadar, her kademede aynı duruş içerisinde bu işi de gönülden inanarak yapan insanlarız. Bütün yönetici arkadaşlarımız mahalle başkanına kadar Cumhur ittifakı anlayışını sahiplenmiş, buna uygun çalışmıştır. Bizim için esas olan Türk milletinin ilelebet payidar olmasıdır” ifadesini kullandı.