• Esnaflar Biran Evvel Yapılmasını İstiyor
  • Esnaflar Biran Evvel Yapılmasını İstiyor
  • Esnaflar Biran Evvel Yapılmasını İstiyor
Çorlu Güncel

Esnaflar Biran Evvel Yapılmasını İstiyor

  • 16 Eylül 2020
  • 1202 Kez Okundu

TESKİ tarafından Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerinde geçtiğimiz haftalarda yapılan çalışmaların ardından yol ve kaldırımlar yapılmayınca esnaflar tepki gösterdi.


TESKİ geçtiğimiz haftalarda Mandıracı Caddesi üzerinde içme suyu hatlarını değiştirmişti. Çalışmalar sırasında kazılan yol ve kaldırımlar hala yapılmadı. Haftalardır tozun toprağın içinde iş yaptıklarını söyleyen esnaflar biran önce en azından kaldırımların yapılmasını istedi. 
EN AZINDAN KALDIRIMLAR YAPILABİLİR 
Çorlu’da TESKİ’nin başlattığı su borularını değiştirme çalışmalarının ardından yol ve kaldırımlar yapılmadan kaldı. Özelikle kaldırımların biran evvel yapılmasını talep eden esnaflar vatandaşların yürümekte zorlandığını söyledi. Konuşmasını sürdüren esnaflar, “Yol ve kaldırımlar su borularının değiştirilmesi nedeniyle kazıldı. Haftalardır maalesef yapılmıyor, en azından kaldırımlar yapılsa vatandaşlar rahatlıkla yürüyebilseler. Bunun dışında engelli vatandaşlarda geçmekte zorlanıyor. Kaldırımların ve yolumuzun biran evvel yapılmasını talep ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN