• İlköğretim Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi
  • İlköğretim Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi
  • İlköğretim Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi
  • İlköğretim Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi
Çorlu Güncel

İlköğretim Haftası Nedeniyle Tören Düzenlendi

  • 15 Eylül 2020
  • 1279 Kez Okundu

Çorlu Milli Eğitim Müdürlüğü 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı açılışı ve İlköğretim Haftası nedeniyle Atatürk Meydanı’nda tören düzenledi.


Atatürk Meydanı’nda düzenlenen program kapsamında Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma programının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen programa Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’la birlikte okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı. 
21 EYLÜL’DE 1. SINIFLAR BAŞLAYACAK 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan yaptığı açıklamada: “İlköğretim Haftası kutlamaları çerçevesinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Atatürk Anıtı’na çelengimizi sunduk. 31 Ağustos itibari ile biz okullarımızda eğitim ve öğretime başlamıştık. Şu an okullarımız hazır halde. 21 Eylül itibari ile de birinci sınıflar ve okul öncesi sınıflarda yüz yüze eğitime başlayacağız. Bir sonraki hafta 3 gün ile devam edeceğiz ve ondan sonraki haftalarda da bakanlığımızın belirleyeceği şartlara göre devam edeceğiz” dedi.
OKULLARIMIZI HAZIR HALE GETİRDİK 
İlçede bulunan tüm okulların temiz okul belgesi aldığının altını çizen Erdoğan, “Biz bu süre çerçevesinde bakanlığımızın uyguladığı hijyen koşullarını okullarımızda hazır hale getirdik. İlimizde ve ilçemizdeki okullarımız temiz okul belgesini alarak eğitim-öğretime hazırız. Biz öğretmenlerimiz ile süreci tamamladık ve hazır halde bekliyoruz. Bakanlığımızın talimatları çerçevesinde süreci yöneteceğiz. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize ilçemiz özelinde hayırlı olmasını diliyoruz ve öğrencilerimizle sağlıklı koşullarda buluşmayı temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
İMDAT ŞAHİN