• Vatandaşlarda Kurban Bayramı Heyecanı Başladı
  • Vatandaşlarda Kurban Bayramı Heyecanı Başladı
  • Vatandaşlarda Kurban Bayramı Heyecanı Başladı
  • Vatandaşlarda Kurban Bayramı Heyecanı Başladı
Çorlu Güncel

Vatandaşlarda Kurban Bayramı Heyecanı Başladı

  • 29 Temmuz 2020
  • 1658 Kez Okundu

İslam Alemi için büyük öneme sahip olan Kurban Bayramı için vatandaşlar hazırlıklarını tamamladı. Cuma Günü (yarın) başlayacak olan Kurban Bayramı için vatandaşlar düşüncelerini gazetemizle paylaştı.


KURBAN BAYRAMI PAYLAŞMAKTIR  
Kurban Bayramı’nın paylaşmak olduğunu ifade eden vatandaşlar, “kurban ibadeti aslında paylaşmaktır. Kurban kesebilenler, kesemeyecek olanlara kurban etlerini paylaşırlar, dostluklar paylaşılır, sevgi paylaşılır. Küçükler büyüklerine saygı gösterir, büyükler küçüklerine sevgilerini gösterir” dedi. 
KORONA VİRÜS OLDUĞU İÇİN ZİYARETLERİ SINIRLI YAPACAĞIZ
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsten dolayı aile ziyaretlerini sınırlı yapacaklarını ifade eden vatandaşlar, “Kurban Bayramı aslında kucaklaşmaktır, sarılmaktır, küçüklerin büyüklerinin ellerini öpmesidir. Ancak bu bayramda maalesef bunları yapamayacağız, el öpme sarılma olmayacak. Korona virüs nedeniyle ziyaretlerimizde sınırlı olacak yine de bayramın tadını çıkarmaya çalışacağız” dedi. 
TATİLE GİDECEKLER HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI 
Tatile gideceğini söyleyen vatandaşlar, “kurbanımızı kestikten sonra, tatile gitmeyi planlıyoruz, 4 günlük uzun bir zaman var, bu süreyi ailemizle birlikte dinlenerek geçirmeyi planlıyoruz. Korana virüsten dolayı sevdiklerimizi telefonlarla arayarak bayramlarını kutlayacağız. Çok yakın akrabalarımıza da kısıtlı ziyaretler yapabilirsek yapacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN