• Girişler Kapatıldı, Çalışmalar Hızlanıyor
  • Girişler Kapatıldı, Çalışmalar Hızlanıyor
  • Girişler Kapatıldı, Çalışmalar Hızlanıyor
Çorlu Güncel

Girişler Kapatıldı, Çalışmalar Hızlanıyor

  • 29 Temmuz 2020
  • 1756 Kez Okundu

Millet Bahçesi’nin yapılacağı Omurtak Caddesi üzerinde eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alanın girişleri kapatılırken çalışmaların önümüzdeki günlerde hızlanması bekleniyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından 2018 yılında müjdesi verilen Millet Bahçesi’nin 30 Nisan tarihinde ihalesi yapılmıştı. İhaleden sonra geçtiğimiz hafta Millet Bahçesi’nde ilk çalışmalar başlamıştı. Çalışmaları yürüten firma Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alandaki girişleri kapattı. 
OTOPARK HALİNE GELMİŞTİ 
Uzun zamandır boş duran ve çalışmaların yapılmadığı Millet Bahçesi’nin belli bölümleri otopark olarak kullanılıyordu. Millet Bahçesi uzun bir süredir otopark olarak kullanılıyordu, otoparkı önlemek için girişleri kapatılan Millet Bahçesi’nde çalışmaların önümüzdeki günlerde daha da hızlanması bekleniyor.   
ÇALIŞMALARIN BAŞLAMASINDAN VATANDAŞLAR MUTLU 
Çalışmaların başlamasından duydukları mutluluğu gazetemize değerlendiren vatandaşlar, “çalışmaların başlamasından çok mutluyuz, çünkü çok uzun zamandır atıl durumda kaldı. Umut ediyoruz ki en kısa sürede çalışmalar biter ve Çorlu halkı olarak Millet Bahçemize kavuşabiliriz. Çorlu’nun en işlek caddesi üzerinde böyle bir alanın beton olması bizleri çok üzerdi. Yeşil alan olarak kalmasından dolayı çok memnunuz, yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN