• Çorlu'nun Ortasında Çöp Dağları Oluştu
  • Çorlu'nun Ortasında Çöp Dağları Oluştu
  • Çorlu'nun Ortasında Çöp Dağları Oluştu
  • Çorlu'nun Ortasında Çöp Dağları Oluştu
  • Çorlu'nun Ortasında Çöp Dağları Oluştu
Çorlu Güncel

Çorlu'nun Ortasında Çöp Dağları Oluştu

  • 27 Temmuz 2020
  • 2210 Kez Okundu

Hıdırağa Mahallesi Fatih Caddesi yanında yer alan boş alana kimliği belirsiz kişilerce atıkların dökülmesi tepkiye neden oldu.


Kimliği belirsiz kişilerce her gün kamyonlarla çöp boşaltılan boş araziler çöp yığını haline gelmiş durumda. Çevre kirliliğine sebep olan ve insan sağlığını etkileyen bu görüntüyü biran önce ortadan kaldırılmasını isteyen vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. 
YOL ÇÖPTEN DOLAYI KAPANMIŞ 
Fatih Caddesi’nin yanında yer alan yol çöpler nedeniyle kapanmış. Kimliği belirsiz kişilerce dökülen çöpler adeta çöp dağı oluşturmuş durumda. Duruma tepki gösteren vatandaşlar gazetemize konuştu: “Fatih Caddesi’nin yanında yer alan bu boş arazi sürekli birileri tarafından çöplerin döküldüğü yer haline geldi. Gelip buraya çöpü döküp gidiyorlar. Gördüğünüz gibi burası Çorlu’da Hıdırağa Mahallesi’nin ortası” dedi. 
YERLEŞİM YERLERİNİN HEMEN DİBİNDE 
Çöplerin döküldüğü alanın yerleşim yerlerinin hemen dibinde olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Çöplerin döküldüğü alanın hemen yanında aileler oturuyor. Yetkililerden biz bu konuda çözüm bekliyoruz. Çorlu Belediyesi cezaları artırması lazım, kim buraya çöp döküyorsa anında cezai işlem uygulaması gerek. Yoksa bu bölge çöplük deposu olur. Biz böyle bir görüntü istemiyoruz” dedi. 
YAKILAN EŞYALAR ETRAFA KÖTÜ KOKULAR YAYIYOR 
Hıdırağa Mahallesi’nde hurdacılık yapanlar Fatih Caddesi’ndeki alana gelerek malzemeleri yakıyorlar. Telleri almak için yakılan eşyalar kötü kokuya neden oluyor. Objektifimize yansıyan bir hurdacı eşyayı ateşe vererek oradan uzaklaştı. Yanan eşya etrafa kötü kokuların yayılmasına neden olurken, vatandaşlar her gün böyle olayların devam ettiğini ifade etti. 
İMDAT ŞAHİN