• Mezarlık Yolları Kurban Bayramı İçin Hazır Hale Getiriliyor
  • Mezarlık Yolları Kurban Bayramı İçin Hazır Hale Getiriliyor
Tekirdağ

Mezarlık Yolları Kurban Bayramı İçin Hazır Hale Getiriliyor

  • 22 Temmuz 2020
  • 2308 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Yeniçiftlik Mezarlığı yolları, Kurban Bayramı için vatandaşın ulaşımına hazır hale getiriliyor.




Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’nın talimatıyla, bayram öncesinde yoğun ziyaretçi akınına uğrayan mezarlık ve bağlantı yolları, sıkıştırılabilir beton yol ile kaplanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha konforlu yapabilmeleri, ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Sıkıştırabilir beton yol ile kaplanan yolların Kurban Bayramı’nda kullanıma açılması planlanıyor.

Yeni çiftlik mahallesinde çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ile birlikte yerinde inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “Mezarlık yollarımız fazlasıyla bozuktu ve vatandaşlarımız ulaşımda sorun yaşıyordu. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçemizin birçok noktasında çalışmalarımızı hızlandık. Belediye ekiplerimiz dur durak bilmeden hizmet aşkıyla çalışıyor. Mezarlık yolu ve bağlantı yollarını da hızlı bir şekilde beton yol ile kaplayıp hemşerilerimizin kullanımına açmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde mezarlık ziyaretlerini yapabilecekler” dedi.