• Bir Türlü Çözüm Bulunamıyor!!!
  • Bir Türlü Çözüm Bulunamıyor!!!
  • Bir Türlü Çözüm Bulunamıyor!!!
  • Bir Türlü Çözüm Bulunamıyor!!!
Çorlu Güncel

Bir Türlü Çözüm Bulunamıyor!!!

  • 08 Temmuz 2020
  • 2171 Kez Okundu

Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nden Mandıracı Caddesi’ne dönüşün yasak olmasına rağmen araç sürücüleri yasağı dikkate almayarak ters yöne giriyor olması trafikte aksamaya neden oluyor.


Uzun zamandır devam eden sorunun bir türlü çözülememesi esnafları canından bezdirmiş durumda. Sürekli karşı karşıya gelen araç sürücülerinin kavga etmesi ve maddi hasarlı kazaların meydana gelmesi nedeniyle çözüm isteyen esnaflar, yetkililere seslendi. 
UZUN ZAMANDIR SIKINTI DEVAM EDİYOR 
Mandıracı Caddesi ile Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nin kesiştiği noktada sürekli olayların yaşandığını belirten esnaflar; “Özellikle akşam saatlerde trafiğin yoğun olması nedeniyle burada sürekli kavgalar meydana geliyor. Görüldüğü üzere yol çok dar Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nden Mandıracı Caddesi’ne dönen sürücüler, kural ihlali yapıyorlar. Tabelalar olmasına rağmen sürekli aynı sorunla karşı karşıya geliyoruz” dedi. 
YETKİLİLER DURUMUN CİDDİYETİNİN FARKINDA DEĞİL Mİ?
Trafik levhalarının olmasına rağmen maalesef sürücüler kurala uymuyor” diyen esnaflar yetkililerden köklü çözüm isteyerek: “Trafik levhaları maalesef yetersiz kalıyor. Atatürk Bulvarı’na gitmek isteyen sürücüler burayı kestirme yol olarak görüyorlar. Kumyol Caddesi’ni çıktıkları zaman tekrar buraya geri dönmek zorunda kalıyorlar. Yolu dolaşmamak için hemen kısa yol olarak burayı görüp kural ihlali yapıyorlar” dedi. 
KÖKLÜ BİR ÇÖZÜM VEYA KAPAN UYGULAMASI GETİRİLSİN
Araçların ters yöne girmemeleri için yetkililerden köklü çözüm isteyen esnaflar, “Köklü bir çözüm bulunamıyorsa bile kapan uygulaması getirilsin. Buraya köklü bir çözüm bulunması şart, ya yolu genişletip iki şerit yapacaklar veya kapan uygulaması yapılarak araçların ters yöne girmelerini önleyecekler. Bunun başka bir çözümü maalesef yok. Çözüm bulunmadığı taktirde sorun devam eder” dedi. 
İMDAT ŞAHİN