• Sürekli Kazılan Sokak, Yamalı Bohçaya Döndü
  • Sürekli Kazılan Sokak, Yamalı Bohçaya Döndü
  • Sürekli Kazılan Sokak, Yamalı Bohçaya Döndü
  • Sürekli Kazılan Sokak, Yamalı Bohçaya Döndü
Çorlu Güncel

Sürekli Kazılan Sokak, Yamalı Bohçaya Döndü

  • 26 Haziran 2020
  • 1226 Kez Okundu

Kemalettin Mahallesi Boyacılar Sokaktaki alt yapı sorununa köklü çözüm bulamayan TESKİ, sürekli sokağı kazıp, sorunu gidermeye çalışıyor.


Altyapının bozuk olması nedeniyle sürekli lağım sularının sokağa aktığı Boyacılar Sokaktaki mahalle sakinleri, sokağın yamalı bohçaya döndüğünü ifade etti. Avrupa Yakası Gazetesi olarak ta sürekli gündeme getirdiğimiz Boyacılar Sokakta mahalle sakinleri köklü çözüm bulunmasını istedi.

SOKAĞIMIZDA SÜREKLİ AYNI SORUNU YAŞIYORUZ 

“3 yıldır Boyacılar Sokakta bu sorunu yaşıyoruz” diyen mahalle sakinleri artık kalıcı çözüm bulunmasını isteyerek; “Sürekli lağım suları geri basıyor. TESKİ ekipleri gelip tıkanıklığı açıyor bizlere faturayı çıkartıp gidiyorlar. Boyacılar Sokaktaki sorun bir türlü giderilmedi, kazdıktan sonra gördüğünüz gibi asfaltı atılıyor, sokağın tamamı yamalı bohça gibi oldu” dedi.

KALICI ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Boyacılar sokakta 3 yıldır aynı sorunu yaşadıklarını ifade eden mahalle sakinleri, TESKİ yetkililerine seslenerek: “Boyacılar sokakta doğru düzgün alt yapı olmadığı için, sürekli lağım suları geri basıp duruyor. Sokağımızdan lağım sularının akması sağlımızı olumsuz etkiliyor. Bizler buradaki alt yapının yeniden yapılmasını ve artık bu sorunları yaşamak istemiyoruz” dedi.

DÜKKANI 6 AY ÖNCE DEVİR ALDIM KEŞKE ALMASAYDIM

Boyacılar sokağın her ay 3-4 kez kazıldığını ifade eden bir esnaf “Dükkanı 6 ay önce devir aldım keşke almasaydım, lağım suları içinde iş yapmaya çalışıyoruz” dedi. Esnaf, “Boyacılar sokak üzerinde 6 ay önce dükkanı devir aldım, her ay mutlaka tıkanıklık meydana geliyor ve lağım suları dükkanımızın önüne geliyor. Bizler sokağımızın sorunun giderilmesini istiyoruz. Her zaman aynı görüntülerle karşı karşıya gelmek istemiyoruz” dedi.

İMDAT ŞAHİN