• Başkan'dan Şehit Babalarına Babalar Günü Ziyareti
  • Başkan'dan Şehit Babalarına Babalar Günü Ziyareti
Ergene

Başkan'dan Şehit Babalarına Babalar Günü Ziyareti

  • 24 Haziran 2020
  • 2051 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Babalar gününde Ergene İlçesinde ki şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit babalarının babalar gününü kutladı.



Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatan uğruna evlatlarını toprağa veren şehit babalarını unutmadı, Başkan Yüksel babalar gününde Ergene’de bulunan şehit babalarını ziyaret etti. Başkan Yüksel, “Bizler şehit babalarımızın evlat hasretlerini telafi edemeyiz ama evlatları için ellerini öper kucak dolusu saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

Başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutladığını belirten Başkan Yüksel, “Ailelerimizin temel direği olarak görülen babaların, aile değerlerimizin korunmasında, saygı, sevgi, sorumluluk, paylaşma gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında çok önemli sorumlulukları vardır. Toplumun gelişmesinde ve yaşamın yükselmesinde en önemli görevi üstlenen babalar, çocuklarının geleceğe umutla bakmasını sağlamaktadır. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayarak aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımız ailenin temel direği görevini laikiyle yerine getirmektedir. Bizlerde bu anlamlı ve özel günün vesilesiyle yaşamamızın her anında fedakârlığını ve sonsuz sevgisini bizlerden esirgemeyen tüm babalarımızın babalar gününü kutluyor, kendilerine aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” açıklamasında bulundu.