• 26 Muhtarlığa Dezenfektan Makinesi Hediye Etti
  • 26 Muhtarlığa Dezenfektan Makinesi Hediye Etti
  • 26 Muhtarlığa Dezenfektan Makinesi Hediye Etti
  • 26 Muhtarlığa Dezenfektan Makinesi Hediye Etti
  • 26 Muhtarlığa Dezenfektan Makinesi Hediye Etti
Çorlu Güncel

26 Muhtarlığa Dezenfektan Makinesi Hediye Etti

  • 03 Haziran 2020
  • 1417 Kez Okundu

Çorlu’nun tanınmış iş adamlarından Gümüş İnşaatın sahibi Yusuf Gümüş Çorlu’da bulunan tüm muhtarlıklara muhtarlık binalarının girişlerine konulmak üzere ayaklı dezenfektan makinesi ve dezenfektan hediye etti.

26 Muhtarlık ve Çorlu Muhtarlar Derneği olmak üzere toplam 27 ayaklı dezenfektan makinesi ve dezenfektan hediye eden Yusuf Gümüş’e Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer plaket vererek teşekkür etti. Mahallere erzak yardımında da bulunan Yusuf Gümüş Muhtarlar Derneğine getirdiği ayaklı dezenfektan kabini ve dezenfektanları muhtarlara teslim etti. 
YUSUF GÜMÜŞ’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Çorlu’da bulunan tüm muhtarlıklara vatandaşların kullanması için ayaklı dezenfektan kabini veren Gümüş İnşaatın Sahibi Yusuf Gümüş’e muhtarlarda teşekkür etti. Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer yaptığı açıklamada: “Gümüş İnşaatın sahibi Yusuf Gümüş pandemi sürecinin başından beri muhtarlıklarımıza halkımıza elinden gelen yardımı yapmıştır. En son olarak ta muhtarlıklarımızın girişlerine lazım olan dezenfektan makinalarını bizlere hediye etmiştir. Bizlerde kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 
PANDEMİ SÜRECİNDE MUHTARLARIMIZ GAYRETLİ ÇALIŞMALARI YÜRÜTTÜ 
Çorlu Muhtarlar Derneği’nde konuşma yapan Yusuf Gümüş, “Pandemi sürecinde muhtarlarımız çok müthiş çalışmalar yaptılar, vatandaşlara sosyal yardımları ulaştırdılar. Mahallelerdeki eksiklikleri kamu kurumlarına ulaştırdılar. Bizde bu süreçte muhtarlarımızın bu gayretli çalışmalarından dolayı derneği ziyaret ettik. Pandemi sürecimiz devam ediyor, muhtarlıklarımıza bu süreçte vatandaşlarımız gelip gitmeye devam ediyor. Bizlerde muhtarlıkların girişlerine konulmak üzere dezenfektan makinesi hediye edelim dedik. Kabul ettikleri için muhtarlar derneğimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
MUHTARLIKLARIN GİRİŞLERİNE KONULACAK 
Konuşmasını sürdüren Gümüş İnşaatın sahibi Yusuf Gümüş, “Çorlu’da bulunan 26 muhtarlığımız ve muhtarlar derneğimiz olmak üzere toplam 27 dezenfektan makinesini hediye ettik. Muhtarlıklara gelen vatandaşlarımız bu makineleri kullanarak dezenfekte olabilecekler. Bizler bu süreçte gayretli çalışmalar yürüten muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN