• Şeker Ve Çikolatalar Raflarda Kaldı
  • Şeker Ve Çikolatalar Raflarda Kaldı
  • Şeker Ve Çikolatalar Raflarda Kaldı
Çorlu Güncel

Şeker Ve Çikolatalar Raflarda Kaldı

  • 22 Mayıs 2020
  • 1530 Kez Okundu

Ramazan Bayramı’nın vazgeçilmezi olan şeker ve çikolatalar bu sene korona virüs nedeniyle raflarda kaldı.


Şeker ve çikolata satışlarının bu sene yüzde 50 düşük olduğunu söyleyen esnaflar, bu  sene şeker ve çikolatalar raflarda kaldı dedi. Ramazan Bayramları’nda kapıların zillerini çalan çocuklara ve eve gelen misafirlere takdim edilen şeker ve çikolatalar bu sene korana virüs nedeniyle raflarda kaldı.

BAYRAMLARIN VAZGEÇİLMEZİ ŞEKERLERE RAĞBET AZ OLDU

Korona virüs nedeniyle 81 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşlar şeker ve çikolata almadı. Ramazan Bayramı’nı vazgeçilmezi olan şeker ve çikolatalar bu sene raflarda kaldı. Bayramlarda gelen misafirlere ve çocuklara ikram edilen şekerler bu sene verilemeyecek. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dışarı çıkamayacak olan çocuklara şeker ve çikolata ikramında bulunulamayacak.

SATIŞLAR YÜZDE 50 DÜŞTÜ

Çikolata ve şeker satışlarının yüzde 50 seviyesinde düştüğünü ifade eden esnaflar, “Geçtiğimiz Ramazan Bayramlarında çok güzel satışlar oluyordu fakat bu sene pandemi nedeniyle satışlar düştü. Sokağa çıkma yasağının da gelmesiyle vatandaşlar şeker ve çikolata almadılar. Umuyoruz ki bu salgın kısa sürsün ve önümüzdeki senelerde yine şeker ve çikolatalar çocuklara ikram edilsin” dedi.

İMDAT ŞANİN