• Ak Parti Ergene'den Evde Kal Çağrısı
  • Ak Parti Ergene'den Evde Kal Çağrısı
  • Ak Parti Ergene'den Evde Kal Çağrısı
  • Ak Parti Ergene'den Evde Kal Çağrısı
Çorlu Güncel

Ak Parti Ergene'den Evde Kal Çağrısı

  • 26 Mart 2020
  • 842 Kez Okundu

Korona virüs tedbirleri kapsamında açıklama yapan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca ve yöneticileri evde kal çağrısı yaptılar.


Son günlerde ülkemiz ile beraber tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeni ile güvenlik tedbirleri artırılmış, sosyal mesafe, kisisel temizlik ve belli bir yaşın üstündeki vatandaşlara ve kronik rahatsızlıkları bulunanlara sokağa çıkma yasağı vb birçok tedbir kararı alınmıştı. Bu süreçte insani yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile hareket eden Ak Parti Ergene İlçe Teşkilatı, AK Parti İl Başkanı Mastan Özcan dan gelen  talimatlar sonrasında tüm üyelere evde kalmaları ve 65 yaş üstündeki vatandaşların da ihtiyaçlarına ilişkin kurulan telefon ve ihbar hatlarını bildirdiler. Ardından belediye meclis üyeleri ile beraber yapılan çalışmada 65 yaş üstü olan tüm üyeler telefon ile tek tek aranmaya başlayarak hem hal ve hatırları soruldu hem de bu dönemde evde kalarak süreci geçirmeleri konusunda bilgilendirildiler.  

Bu hususta açıklama yapan İlçe Başkanı Cem Karaca “İlçemizde bulunan 65 yaş üstü tüm vatandaşlarımıza ulaşarak durumlarını soruyoruz, süreç ile ilgili bilgilendirme yaparak siyasetin insanlar için yapıldığına inanan bir teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genci yaşlısı tüm halkımızı devlet yetkililerince açıklanan tedbirleri harfiyen uymaya davet ederiz” dedi.