• “Zaman Üyelerimize Destek Olma Zamanı”
  • “Zaman Üyelerimize Destek Olma Zamanı”
Çorlu Güncel

“Zaman Üyelerimize Destek Olma Zamanı”

  • 25 Mart 2020
  • 818 Kez Okundu

Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, “Zaman üyelerden para alma zamanı değil, üyelerimize destek olma zamanıdır” dedi.


Korona virüs nedeniyle esnaflar iş yapamazken Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan üyelere destek verileceğini ifade etti. Birçok esnaf korona virüs nedeniyle dükkanını açamazken odalara, borsalarda destek için kolları sıvadı.

BU SÜREÇTE BÜTÜN İŞ ADAMLARIMIZA YARDIMCI OLMAMIZ GEREKİYOR

Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan gazetemize yaptığı açıklamada: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu dün bütün odalara ve borsalara mesaj gönderdi. Hangi bakanlıklarla neler görüşüldüğüyle ilgili, alınan kararları bizlere bildirdi. Bu süreçte bütün iş adamlarına yardımcı olmamız gerekiyor, oda ve borsalar olarak belirli bir parayı bankalara verip bunun üstünde üyelerimize 20 katı kredi kullandıracağız” dedi.

ELİMİZDEKİ BÜTÜN VARLIKLARI ÜYELERİMİZE KULLANDIRMA TARAFTARIYIZ

Konuşmasını sürdüren Yüksel Ertan, “Her oda kendi üyelerine kredi kullandıracak. Bununla ilgili yazı geldi, bunun taahhütlerini de yaptık. Bugün yarın bunlar çıkacak. Mutasar Beyannamesi, stopaj gibi işyerlerinin üzerindeki yükler 6’ıncı ayın sonuna kadar ertelendi. Bu geçici olarak 6’ıncı ayın sonu ama daha da ertelenebilir. Üyelerimizin rahatlaması lazım, kimse iş yapamıyor, gelirleri düşüyor. Mümkün olduğunca istihdamı da düşürmemek için oda borsalar elimizdeki bütün varlıkları şu anda üyelerimize kullandırmak taraftarıyız. Üyeden para alma zamanı değil üyeye destek olma zamanı” dedi.

İMDAT ŞAHİN