• Gençler Büyüklerinin Yardımına Koştu
  • Gençler Büyüklerinin Yardımına Koştu
Çorlu Güncel

Gençler Büyüklerinin Yardımına Koştu

  • 24 Mart 2020
  • 857 Kez Okundu

CHP Çorlu Gençlik Kolları korona virüs nedeniyle 65 yaş üzeri vatandaşlara telefon yoluyla ulaşarak hem onları dışarı çıkmamaları konusunda uyarıyor hem de ihtiyaçlarını evlerine kadar götürüyor.



Korona virüs nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan 65 yaş ve üzeri CHP üyelerini ve diğer yaşlı vatandaşları telefonla arayan CHP Çorlu Gençlik Kolları üyeleri yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını da evlerine götürüyor. 65 yaş ve üzeri vatandaşlara tek tek arayan gençlik kolları evlerinden çıkmamaları konusunda da uyarılarda bulunuyor.

Gençlik kollarının yapmış olduğu çalışmayla ilgili CHP Çorlu İlçe Başkanlığından bir açıklama yapıldı: “Koronavirüs ile mücadele kapsamında gençlik kollarımız ilk olarak dün 65 yaş ve üzeri üyelerimizi telefonla arayarak evde kalmaları gerektiğini, dışarı çıkmamaları konusunda telkinde bulundular ve durumlarını sorarak acil ihtiyaçları İçin telefon numaralarını verdiler ve bugün de acil ihtiyaç sahibi 65 ve üzeri yaşı olan, evde kalma zorunluluğu olan üyelerimizin ihtiyaçlarını temin ederek üyelerimize ulaştırıyorlar, halen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gençlerimiz sadece üyelerimize yönelik değil diğer yaşlı vatandaşlarımız içinde bu çalışmaları yapıyor. Sosyal medya hesapları üzerinden telefon numaraları yayınlandı her arayan yaşlı vatandaşımıza bu hizmeti yapacaklar” denildi.

İMDAT ŞAHİN