• 65 Yaş Üstü Vatandaşlara Yardım Eli
Çorlu Güncel

65 Yaş Üstü Vatandaşlara Yardım Eli

  • 24 Mart 2020
  • 1035 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda evlerine hizmete başladı.



 

Ülkemizde görülen Corona virüs nedeni ile alınan tedbirler kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşlara evlerinden çıkma yasağı geldi. Bununla birlikte sokağa çıkamayan kişilerin yardımlarına Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koştu. Evlerinden çıkamayan vatandaşlar ihtiyaçları doğrultusunda 112, 155 ve 156 nolu numaraları arayarak ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda yardım istiyor. Buna istinaden belediye ekipleri gelen tüm aramalara cevap vererek, vatandaşların eksikleri gideriyor.

 

Çalışmalar Yasak Süresince Devam Edecek

Sosyal belediyecilik kapsamında bu zorlu günlerde vatandaşının her daim yanında olan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; “65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamaları konusu büyük hassasiyet teşkil ediyor. Bu doğrultuda bizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz gelen her telefonu cevaplandırarak kendilerine bu konuda yardımcı oluyor. Halkımız lütfen bu konuda duyarlı olarak hem kendilerinin, hem sevdiklerinin sağlığı için sokağa çıkmasınlar. Bizler, sizler için işimizin başındayız” dedi.