• Otogarda Yeni Dönem Çok Yakında Başlayacak
  • Otogarda Yeni Dönem Çok Yakında Başlayacak
  • Otogarda Yeni Dönem Çok Yakında Başlayacak
Çorlu Güncel

Otogarda Yeni Dönem Çok Yakında Başlayacak

  • 10 Mart 2020
  • 9173 Kez Okundu

Çorlu Otogarında yapılan yeni çalışmalarla birlikte artık otogara tek noktadan, X-Ray cihazlarından aranarak girilebilecek.


Ulaştırma Bakanlığı tarafından otogarla getirilen yeni düzenlemeyle birlikte artık Havalimanı gibi AVM’ler gibi girişler tek noktadan aranarak yapılacak. Çorlu Otogarında bulunan diğer girişler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapatılacak. Büyükşehir Belediye ekipleri X-Ray cihazını kurmak için otogarda gerekli çalışmaları yaptılar. X-Ray cihazı çok yakında yeni yerine konulacak. 
OTOGARA X-RAY CİHAZI KONULACAK 
X-Ray cihazının konulmasıyla birlikte Çorlu Otogarında yaya girişleri tek noktadan yapılabilecek. Yayalar cihazdan arandıktan sonra otogarın içine girip otobüslere ulaşabilecekler. Çorlu otogarında bulunan diğer girişler ise ekipler tarafından yakın bir zamanda kapatılacak. Otogara girişler tek noktadan sağlanacak. 
YENİ DÜZENLEME İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI 
Ulaştırma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yeni düzenlemeyle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına başladı. Ekipler Otogarın içine X-Ray cihazlarının konulacağı alana çitlerle çevirdi. Girişlerin de kapanacağı otogarda X-Ray cihazının konulmasıyla girişleri tek noktadan olacak. 
İMDAT ŞAHİN