•  Acı Haberler Yüreklerimizi Yaktı
  •  Acı Haberler Yüreklerimizi Yaktı
Çorlu Güncel

Acı Haberler Yüreklerimizi Yaktı

  • 03 Mart 2020
  • 3479 Kez Okundu

Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, İdlib'deki hain saldırıda şehit ve yaralı olan mehmetçik için açıklamada bulundu.


İdlib'de 36 askerimizin şehit düştüğü rejim saldırısının ardından Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan, "Bu millet her zorluğu birlik ve beraberlikle aşabilecek güçtedir" açıklamasında bulundu. Aytuğ Aslan, İdlib'de şehit olan Türk askerlerine ilişkin baş sağlığı diledi. 
Açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Böylesine mübarek bir gecede, Regaip Kandilinde, İdlib'deki Rusya destekli Esed rejim askerlerinin hain saldırı sebebiyle gelen acı haberler yüreklerimizi yakmıştır. Başta şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine Sabr-ı cemil, yaralı gazi askerlerimize acil şifalar diliyorum. Özellikle Çorlumuzun evlâdı Şehit Birhan Er kardeşimiz, yakinen tanıdığımız, sevdiğimiz genç bir kardeşimizdi. Genç yaşta şehadet şerbetini içti. Allah rahmet eylesin. Bu millet her zorluğu birlik beraberlikle aşabilecek güçtedir. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.