• Ünal Baysan Yine Çok Konuşulacak
Çorlu Güncel

Ünal Baysan Yine Çok Konuşulacak

  • 02 Mart 2020
  • 3441 Kez Okundu

Çorlu’da dört dönem Belediye Başkanlığı yapan Ünal Baysan, CHP Çorlu Gençlik Kolları’nın genel kurulunda yine çok konuşulacak bir konuşmaya imza attı.


CHP Çorlu Gençlik kolları genel kurulunda konuşan ve CHP Genel Merkezini eleştiren Ünal Baysan, “Partide liyakat yoksa hak hukuk yoksa daha çok ekmek için Ekmeleddin diye bizi kandırmaya devam ederler” dedi. Konuşmasını sürdüren Baysan, “İnanmadığımız bir olayın arkasından, particiyiz ne yapalım gidelim diyoruz sonrada karanlık köşelerde birbirimize bakarak ağlaşıyoruz” dedi. 
BU PARTİ HİÇ KİMSEYE KALMAZ
“Bu parti hiç kimseye kalmaz” diyen Ünal Baysan, “Bu dünya nasıl Sultan Süleyman’a kalmadıysa bu partide kimseye kalmaz. Hiç kimsede demesin ben yoksam bu parti yoktur diye, her zaman için her kişinin yeri doldurabilir. Tek yeri doldurulmayacak kişi var oda Mustafa Kemal Atatürk’tür. Ben gençleri kutluyorum. Hiçbir art niyet beslemeden ta başından beri birleşmeyi savunuyorduk, onlarda bu birleşmeyi gerçekleştirdiler” dedi. 
KENDİMİZİ KARANLIK KÖŞELERDE AĞLARKEN BULUYORUZ  
“Bu parti bu gelecek gençlerin çalışmasıyla hep beraber yürüyecek” diyen Eski Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “En önemlisi şu liyakata, parti hassasiyetine inanmış olan insanlarla yola çıkacaksınız. Parti de liyakat yoksa hak hukuk yoksa daha çok ekmek için Ekmeleddin diye bizi kandırmaya devam ederler. İnanmadığımız bir olayın arkasından, particiyiz ne yapalım gidelim diyoruz sonrada karanlık köşelerde birbirimize bakarak ağlaşıyoruz. O bakımdan parti büyüklerimizde Ankara’dakiler de bu işe karar verenlerde belli yerlere getirecekleri insanların ne kadar partide emeği olduğunu ne kadar vatandaşın içerisinde saygınlığı olduğunu ve ne kadar da CHP’yi destekleyeceğini bilmesi lazım. Çok kişi 1980 sonrası çok insan CHP’den milletvekili emekli maaşı almakta. CHP’de milletvekili olupta mecliste hiç konuşmayan insanlar bunlar. Bunlar sırf ülkenin menfaati için, kendi şahsi menfaatini ön plana almayan CHP’yi destekleyenlerin sayesinde oralara geldiler. Sonra kayboldular gittiler” dedi. 
İMDAT ŞAHİN