• Saadet Partisi Gazetecileri Unutmadı
Çorlu Güncel

Saadet Partisi Gazetecileri Unutmadı

  • 13 Ocak 2020
  • 686 Kez Okundu

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir açıklama yaparak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.


Murat Vakitçi yaptığı açıklamada: “Öncelikle bu çok önemli görevi icra eden bütün gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyoruz. Umarız bu gün dolayısıyla, bütün gazetecilerin her türlü sorunları ele alınır, daha huzurlu ve verimli bir çalışma ortamı sağlanır. Bizler de bu bağlamda sizin sesiniz oluruz” dedi. 
YEREL GAZETELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ 
Konuşmasını sürdüren Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, “Günümüzde 4.kuvvet olan basın olumlu veya olumsuz yönde bu gücünü kullanabilmektedir. Bağımsız, hak ve adaletten yana kişi hak ve dokunulmazlıklarına önem veren, halkın, mazlumun, haksızlığa uğramışın yanında yer alan basın, bugünümüz ve geleceğimiz için çok önemli bir görevi yerine getirmiş olmaktadır. Yerel gazetecilerimize kentin sorunları ile ilgili yapıcı, çözüme yönelik, bütün haberlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bölge insanı gazeteleri vasıtasıyla yetkililere ulaşabilmekte,  sorunlarını dile getirebilmektedir. Saadet Partisi olarak kente, ülke ve dünyaya ait insana dair her türlü yapıcı, sorun çözücü konularda siz değerli gazetecilerle birlikte çalışma arzusundayız. Gününüzü tekrar kutluyor sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN