• Candan Yüceer Yapımı Devam Eden Hastaneyi Ziyaret Etti
  • Candan Yüceer Yapımı Devam Eden Hastaneyi Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Candan Yüceer Yapımı Devam Eden Hastaneyi Ziyaret Etti

  • 04 Aralık 2019
  • 1571 Kez Okundu

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Çorlu da yakında hizmete girecek olan ‘ Sevgi Ağız Diş ve Çene Sağlığı Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane hakkında bilgiler aldı.


Yönetim Kurulu Başkanı Dişhekimi Kemal Kavut ve İdari İşler Koordinatörü Selda Tekkılıç, Candan Yüceer’le hastaneyi birlikte gezerek bilgiler verdi. Ziyarette Çorlu Belediyesi Meslic Üyelerinden Dr. Muzaffer Birdal ve Sait Ali Küçük te kendilerine  eşlik etti.
Hastanenin Diş hekimliği alanda ülkemizde özel sektörünün yaptığı en büyük yatırım olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Dişhekimi Kemal Kavut projenin çok kapsamlı olduğunu ifade ederek; “Tedavi hizmetleri meslek içi eğitim çalışmaları ve sektörel Ar-Ge merkezi olmak üzere ; diş hekimliğinde muayenehane ve poliklinik ortamında yapılamayan multidisipliner tedaviler yapılacak, Trakya bölgesinde  ağız , diş , çene ve yüz bölgesinde oluşacak iş ve trafik kazalarında yaralanmalarda acil müdahalelerin yapılacağı 7/24 saat hizmet verecek tam teşekküllü bir sağlık surumu olacaktır. 2016 yılında yapımına başladığımız “Sevgi Ağız Diş ve Çene Sağlığı Hastanesi”  12.000 m2 kapalı alanda, 2 ameliyathanesi,85 diş tedavi ünitesi( ihtiyaç durumunda 100 tedavi ünitesine çıkarılabilecek şekilde alt yapısı hazırlandı), 6 yataklı hasta servisi ve bünyesinde meslek içi eğitim çalışmalarının  yapılacağı referans  bir sağlık ve eğitim kurumu olarak bölgemize, ülkemize, yurt dışından gelen sağlık turizmi hastalarımıza hizmet verecek ve yurtiçi ve  yurt dışından meslek içi eğitim çalışmaları, sempozyum ve kursların yapılacağı Meslek içi uygulamalı eğitim merkezi olacaktır” dedi.
Konuşmasını sürdüren Kemal Kavut, “2020 yılı içerisinde hizmete açmayı planladığımız Sevgi Ağız Diş ve Çene Sağlığı hastanemizde 1. Basamak Dişhekimliği tedavilerinin yanı sıra dudak damak yarıkları, ortognatik cerrahi operasyonları, çene onkolojisi tedavileri, diş çene yüz bölgesi travma cerrahisi gibi tedavilerinde yapılabileceği tam donanımlı ve dünya standartlarında bir sağlık kurumu olarak hizmet vereceğiz. Yapımı tamamlandığında dünyada sadece aynı standartlarda hizmet veren 3 örneği olan (bu çapta hizmet veren diğer hastaneler 1 tane Newyork, 1 tane Boston,1 tane Yeni Zelanda’da var 4.’sü ise bizim ülkemizde olacak) hastanemiz güçlü teknolojik ve tıbbi alt yapının yanı sıra; ekip çalışmasında başarılı, olgunlaşmış, konusunda uzman, kurumsal kültürü almış dinamik ve eğitimli, yabancı dil bilen yardımcı personel yapımızla sektörümüzdeki diğer kurumlara örnek teşkil etmekte ve referans oluşturmaktadır ‘ diye açıklamada bulundu”