• “Özgür Arkadaşımı Ve Ekibini Tebrik Ediyorum”
Çorlu Güncel

“Özgür Arkadaşımı Ve Ekibini Tebrik Ediyorum”

  • 02 Aralık 2019
  • 833 Kez Okundu

CHP Çorlu İlçe Başkan Adayı olan kırmızı beyaz listeyle yarışan Engin Anıl seçimlerden sonra yaptığı açıklamada; “Özgür arkadaşımı ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Kırmızı Beyaz Listeyle seçimlere katılan Engin Anıl seçimlerin bitmesiyle yaptığı açıklamada seçimi kazanan Özgür Ertaş ve ekibini tebrik etti. Kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olduğu vurgusu yapan Anıl, “demokrasi mücadelesi veren her arkadaşa teşekkür ediyorum” dedi.

23-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Çorlu CHP İlçe Kongre Delegelerini belirlemek amacıyla yapılan Delege Seçimlerinde kazanan partimiz olmuştur diyen Anıl; “Seçimlere katılan Başkan Adaylarını ve ekiplerini tebrik ederim. CHP'li üyelerimizin çoğunluğu tercihlerini seçime Kırmızı Liste ile giren Özgür Ertaş ve ekibinden yana olmuştur. Özgür arkadaşımı ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu demokrasi yarışında mücadele veren her arkadaşıma sonsuz teşekkürler. Sandığa gelerek demokrasi adına görevlerini yapan ve desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize de şahsım ve ekibim adına da teşekkür ve saygılarımı sunarım. İstemeyerekte olsa bu süreçte üzdüğümüz ya da kırdığımız her arkadaşımızdan özür dilerim. Hep birlikte nice güzel günler geçirmek dileğiyle” dedi.

İMDAT ŞAHİN