• Gönlünde Yatan Aslan Kazanınca İlk Değerlendirmeyi Yaptı
Çorlu Güncel

Gönlünde Yatan Aslan Kazanınca İlk Değerlendirmeyi Yaptı

  • 02 Aralık 2019
  • 1173 Kez Okundu

Seçimler öncesi gönlünde yatan aslanın Özgür Ertaş olduğunu açıklayan Ahmet Sarıkurt seçimlerden sonra bir açıklama yaptı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanlığı’nda yapılan mahalle delege seçimleri öncesinde gönlünde yatan aslanın Özgür Ertaş olduğunu açıklamıştı. Seçimlerin kazananı Özgür Ertaş olurken, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt bir açıklama yaptı.

SONUÇ PARTİMİZE HAYIRLI OLSUN

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt seçimler sonrası yaptığı açıklamada; “Sonucun partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Partimiz adına hayırlı olsun, bütün aday arkadaşlarımız gayret gösterdiler ve nihayetin de adaylardan bir tanesi başarılı oldu. Ben öncelikle başarıları için arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Kötü söz söylemeden, kimseyi kötülemeden de başarılı olma imkânı varmış demek ki. Bu saatten sonra yönetimimize de çok önemli bir görev düşüyor. Birlik beraberlik içerisinde vatandaşlarımıza yönelik taahhütlerimizi de hepimizin çok daha çalışkan olması gerekiyor. Ben bu süreçte sağduyulu davranan ve saygıda kusur etmeyen bütün üyelerimize de teşekkür ediyorum. Seçimlerin hem partimize hem şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 BEN KİMİN NE İÇİN ÇEKİLDİĞİNİ BİLEMEM

Belediye Başkan Yardımcıların seçime müdahil olduğu için Yıldıray Arıcının seçimlerden çekildiğinin sorulması üzerine Sarıkurt, “Kimin ne için çekildiğini bilmem mümkün değil, bu seçimler şehrimizde ilk defa gerçekleşmiyor, seçimlerle ilgili ben ne hissettiğimi dile getirmiştim. Bu anlamda siyasi seçimlerle gelen, meclis üyelerimi, sadece belediye başkan yardımcılarımız değil meclis üyelerimiz de kendi fikir doğrultusunda her biri aynı arkadaşımızı desteklemedi bunları herkes biliyor. Her biri kendi fikirleri doğrultusunda adaylara eşlik ettiler. Hem meclis üyeleri hem de belediye başkan yardımcıları kendi fikirleri doğrultusunda hareket ettiler” dedi.  

İMDAT ŞAHİN