• Reyap Hastanesi'nden Bir Başarı Daha
  • Reyap Hastanesi'nden Bir Başarı Daha
  • Reyap Hastanesi'nden Bir Başarı Daha
  • Reyap Hastanesi'nden Bir Başarı Daha
Çorlu Güncel

Reyap Hastanesi'nden Bir Başarı Daha

  • 03 Ekim 2019
  • 2999 Kez Okundu

Özel Çorlu Reyap Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakımı servisi, ‘Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım’ unvanı alarak yeni bir başarı daha elde etti.

Bölgeye kaliteli sağlık hizmeti veren Çorlu Özel Reyap Hastanesi, yeni unvanının yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Bebek Dostu’ unvanının da devam etmesinden dolayı teşekkür belgesine layık görüldü. Trakya Bölgesi’ne sağlık hizmeti veren ve bölgede adından söz ettiren Özel Çorlu Reyap Hastanesi yeni unvanı, yeni yatırımları ve sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerine devam edecek.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çorlu Devlet Hastanesi’nde düzenlenen ve Tekirdağ genelinde "Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları’ programı kapsamında Özel Çorlu Reyap Hastanesi ‘Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım’ unvanı kazandı. Gelişmiş son teknoloji tıbbi alt yapısı, akademik kariyerdeki güçlü hekim kadrosu ile hastalara 5 yıldızlı otel konforu sağlayan Özel Çorlu Reyap Hastanesi, Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi de bu unvanla kalitesi bir kez daha tescillenmiş oldu.

Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları’ programı kapsamında yapılan ulusal değerlendirme ekibi tarafından ‘Bebek Dostu’ unvanına sahip olan Özel Çorlu Reyap Hastanesi bu unvanına da devam kararı verildi. Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengiz Becerir ve İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri tarafından da hastane Başhekimi Doktor İbrahim Oktay, Başhemşire Nurhan Osmanoğlu ve YDYBÜ Sorumlu Hemşirelerine teşekkür belgesi takdim edildi. HABER MERKEZİ