• “Bir Gün Değil Her Gün Baş Tacısınız”
Çorlu Güncel

“Bir Gün Değil Her Gün Baş Tacısınız”

  • 01 Ekim 2019
  • 1288 Kez Okundu

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladı. Vakitçi yaşlılara “bir gün değil her gün baş tacısınız” dedi.


1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Murat Vakitçi, “Bilgi ve tecrübeleriyle hayatımıza yön veren büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Kutlu olsun. Bir gün değil her gün baş tacısınız. Vefat eden büyüklerimize Allah'tan rahmet, varlıklarıyla hanemizin direği büyüklerimize de sağlık ve huzur içinde bereketli ömürler niyaz ederim” dedi. 
YAŞLILAR YOLUMUZU AYDINLATAN FENERLERİMİZDİR
Konuşmasını sürdüren Murat Vakitçi, “İnsan hayatı üç evreden oluşur. Birinci dönem öğrenme yani çocukluk ve gençlik. İkinci dönem öğrendiklerini hayata geçirme uygulama dönemi yani orta yaş. Üçüncü dönem öğrenip uyguladıklarını gelecek nesillere aktarma, öğretme dönemi yani yaşlılık. O bakımdan bizim yaşlılarımız, rehberlerimizdir. Yolumuzu aydınlatan fenerimizdir. Rotamızın pusulasıdır. Bir gün değil her gün büyüklerimizi sevmeli, saymalı, izlerine basarak vize bırakacakları kutsal emaneti bir bayrak yarışçısı gibi daha ileri taşımanın gayretinde olmalıyız’ dedi. 
İMDAT ŞAHİN