• Park Uyuşturucu Ve Fuhuş Yatağı Oldu
Çorlu Güncel

Park Uyuşturucu Ve Fuhuş Yatağı Oldu

  • 06 Ağustos 2019
  • 1819 Kez Okundu

Eski Hükümet Konağı önünde bulunan parkta, her gün uyuşturucu kullanıcıları ve fuhuş yapanlar kol geziyor.

Çorlu’nun ve Türkiye’nin en büyük sorunlarından olan uyuşturucu meselesi insanları zehirlemeyi sürdürüyor. Eski Hükümet Konağı’nın önündeki park ise hem uyuşturucu kullanıcılarının hem de fuhuş yapan kadınların yatağı konumuna gelmiş. 
UYUŞTURUCU YETMEZMİŞ GİBİ ŞİMDİDE FUHUŞ YUVASI OLDU 
Vatandaşların gözü önünde parkta uyuşturucu alan bağımlılar parkta yatıp kalkıyor. Uyuşturucu bağımlıları yetmezmiş gibi son dönemde fuhuş yapan kadınlarda parkı evi haline getirmiş. Duruma tepki gösteren esnaflar, uyuşturucu kullanıcılarını görmeye alışmıştık şimdi birde fuhuş belası çıktı. Fuhuş yapan kadınlar akşama kadar orda yatıp kalkıyor. Bizler parkta böyle bir şey görmek istemiyoruz” dedi. 
YETKİLİLER ÖNLEM ALSIN 
Hıdırağa Mahallesi’ne yakın olan Omurtak Caddesi’nin üzerindeki parka yetkililerin önlem almasını isteyen esnaflar bu görüntüleri görmekten bıktıklarını dile getirdi. Esnaflar, “Sürekli parkta sızıp kalmış uyuşturucu bağımlıların görüyoruz, şimdi de bu yetmezmiş gibi fuhuş yapanlar ortaya çıktı. Yetkililer bu parkla ilgili önlem alsınlar. Artık bu görüntüleri görmek istemiyoruz. Bu sorunların üstesinden gelmemiz gerekiyor” dedi. 
İmdat Şahin