• Ergene Velimeşespor'un Grubu Ve Rakipleri Belli Oldu
Spor

Ergene Velimeşespor'un Grubu Ve Rakipleri Belli Oldu

  • 11 Temmuz 2019
  • 5151 Kez Okundu

Tekirdağ ve Ergene’nin gururu olan Ergene Velimeşespor’un TFF. 2.Lig’de mücadele edeceği grup ve rakipleri belli oldu.

2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig grup kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşen kura çekiminde Ergene Veliemeşspor Kırmızı grupta yer aldı.

2019-2020 sezonunda TFF 2Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor’umuzun grubunda, Bandırmaspor Baltok, Sakaryaspor, Tuzlaspor, Eyüpspor, Kardemir Karabükspor, Etimesgut Belediyespor, Ankara Demirspor, Kastamonuspor 1966, Kırşehir Belediyespor, Sivas Belediyespor, Bayburt İl Özel İdare, Van BBSK, Birevim Elazığspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu FK, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Utaş Uşakspor yer alıyor.

Yapılan kura çekiminin ardından hayırlısı olsun dileklerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Geçtiğimiz sezon TFF 3.Ligde büyük bir başarı göstererek TFF 2.Ligine yükselen Ergene Velimeşespor’umuzun yeni liginde mücadele edeceği takımlar belli oldu. Ergene Velimeşespor’umuzun 3.Lig’de olduğu gibi 2.Lig’de de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede özellikle iç saha müsabakalarında Ergene Velimeşespor’umuza tam destek olmalıyız, unutulmasın ki Ergene Velimeşespor tüm Tekirdağ’ı temsil ediyor” dedi.