• Sarıkurt Taksicilerle Biraya  Geldi
  • Sarıkurt Taksicilerle Biraya  Geldi
Çorlu Güncel

Sarıkurt Taksicilerle Biraya Geldi

  • 10 Temmuz 2019
  • 925 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu’daki taksi esnafı ile bir araya geldi.

Çorlu’da Muhacir Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ahmet Sarıkurt’un yanı sıra Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş ile Çorlu’da bulunan tüm taksi duraklarını temsilen taksi esnafı katıldı. Çorlu’daki mevcut taksi duraklarının durumu ve analizi ana başlıklı toplantıda taksi duraklarının yoğunluğu, eski taksi duraklarının durumu, taksi duraklarının iyileştirilmesi, uyuşturucu kullanımına, temin edilmesine yardım eden taksicilerin tespit edilmesi, korsan taksilerle mücadele konusu, duraklardaki genel sorunlar ve çözümleri ve taksi durağı ihtiyacı bulunan bölgelerin tespit edilmesi gibi konular masaya yatırıldı.

Çorlu Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalara da değinen Başkan Sarıkurt, Çorlu’da gerçekleştirilecek projelerle ile Çorlu trafiğinde ve genelinde pozitif gelişmeler yaşanacağına değindi.

Çorlu’daki esnafımızla her daim iç içe ve iletişim hâlinde olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, toplantıya katılım sağlayan esnafa teşekkürlerini iletti. Başkan Sarıkurt’un ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade eden taksi esnafı, çözüm odaklı belediyecilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkürlerini ilettiler.