• Çalışmalar Başlayacak
  • Çalışmalar Başlayacak
  • Çalışmalar Başlayacak
Çorlu Güncel

Çalışmalar Başlayacak

  • 09 Temmuz 2019
  • 1040 Kez Okundu

Eski Halk Eğitim Merkezi’nin son durumuyla ilgili gazetemize konuşan Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdağan, Eski Halk Eğitim Merkezi’yle ilgili çalışmaların kısa bir sürede başlayacağını ifade etti.

Dün gazetemiz sütunlarından gündeme getirdiğimiz “Devlet Kurumu Talan Ediliyor” başlıklı haberimiz sonrasında gazetemize konuşan Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Mevcut Eski Halk Eğitim Merkezi’ni beş derslik ana okul olarak tüm tadilat planlamasını yaptık ve en kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.

EYLÜL AYINDA ANAOKUL OLARAK AÇACAĞIZ

Çorlu Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Eylül ayında binanın hizmete açılacağını ifade etti. Erdoğan, “Tüm tadilat planlamasını yaptık, tadilat ihale süreci tamamladıktan sonra, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle kurumumuzu hazır hale getireceğiz. Çalışmalarımız başladı, hırsızlık içinde gerekli tedbirleri alacağız. Çok ciddi bir tadilatı yok. Eski Halk Eğitim Merkezi’nin Eylül ayında okulların başlamasıyla orayı anaokulu olarak açacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLAYANA KADAR GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALACAĞIZ

Eski Halk Eğitim Merkezi’ndeki hırsızlık olaylarına karşı güvenlik tedbirlerinin alınacağını da ifade eden Hüseyin Erdoğan: “Eski Halk Eğitim Merkezi’nde tadilat işlemleri başlayana kadar binayla ilgili güvenlik tedbirleri alınacak. Binadaki hırsızlık olaylarına karşı hem emniyet tedbirleri hem de güvenlik tedbirlerini alacağız. Arkadaşlarımız şu anda da orada bir çalışma yapıyorlar” dedi.

İmdat Şahin