• Başkan Yüksel Derneklerin Etkinliklerine Katıldı
Ergene

Başkan Yüksel Derneklerin Etkinliklerine Katıldı

  • 18 Haziran 2019
  • 2279 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Gerlovolular Derneği, Mahmuzlu Köyünün pikniği ve Ergene Samsun Havzalıların düzenlemiş Bolluk aşı etkinliğine katıldı.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte, geçtiğimiz hafta sonu Ulaş Çamlık alanında Ergene Gerlovolular Derneğinin ve Mahmuzlu Köyünün pikniği ile Cumhuriyet Mahallesindeki Ergene Samsun Havzalıların düzenlediği Bolluk Aşınana katılım sağladı.

 

Mesai gözetmeksizin vatandaşlar ile bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hafta sonu derneklerin düzenlediği etkinliklerde de yer aldı. Başkan Yüksel, “İlçemizde önemli bir yer tutan derneklerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ergene’de Derneklerimiz ile birlikte güzel çalışmaların altına imza atıyoruz. Derneklerimiz ile birlikte Ergenemizde Türkiye’nin en büyük mozaiğini oluşturuyoruz. Dernekler kültürlerin, örf ve adetlerin sürdürebilmesinde büyük rol üstlenir. Ergene Belediyesi olarak bizler Ergenemizde bulunan derneklerimize gereken değeri ve önemi gösteriyoruz” dedi.