• Metruk Bina Sorunu Bitmek Bilmiyor
  • Metruk Bina Sorunu Bitmek Bilmiyor
  • Metruk Bina Sorunu Bitmek Bilmiyor
  • Metruk Bina Sorunu Bitmek Bilmiyor
  • Metruk Bina Sorunu Bitmek Bilmiyor
Çorlu Güncel

Metruk Bina Sorunu Bitmek Bilmiyor

  • 11 Haziran 2019
  • 1201 Kez Okundu

Madde bağımlılarının adresleri olan metruk yapılar Kemalettin Mahalle sakinlerini canından bezdirmiş durumda.

Çorlu’da Kemalettin Mahallesinde bulunan metruk yapılara giren madde bağımlıları mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Yıkılması için dilekçeyle belediye ye başvuruda bulunduğunu söyleyen Kemalettin Mahalle Muhtarı Aydemir Taşdemir henüz bir sonuç alamadıklarını ifade etti.

ACİL YIKILMASI GEREKEN 6-7 TANE METRUK BİNA VAR

Kemalettin Mahalle Muhtarı Aydemir Taşdemir, mahallede acil yıkılması gereken 6-7 tane metruk binanın olduğunu ifade etti. Taşdemir, “Kemalettin Mahallesi’nde 6-7 adet acil yıkımı gerektiren metruk bina var. Üç tane metruk yapı Atilla İlhan Parkı’nın hemen yanındalar. Burada madde bağımlıları sabaha kadar ateş yakıyorlar, uyuşturucu kullanıyorlar. Akşam sabah girip çıkarken vatandaşlarımız bunları görüyor ve tedirgin oluyorlar. Hiçbir metruk binada kapı pencere kalmamış, madde bağımlılarının girip çıkması kolay oluyor. Metruk binalarla ilgili belediyeye dilekçeler verdim.  İnsanlar metruk binalarla ilgili çok tedirgin.  Bin an önce yıkılmasını istiyoruz” dedi.

ÇOCUK PARKININ YANINDA ÜÇ TANE METRUK BİNA VAR

Kemalettin Mahallesi Nazar ve Nazlı Sokağın kesiştiği noktada bulunan Atilla İlhan Parkı’nın hemen yanında üç tane metruk yapı mevcut. Mahalli çocuk parkının yanında bulunan bu metruk yapılar için yıkılmasını istedi. Mahalle Sakinleri, “Atilla İlhan Parkı’nın hemen yanında üç tane metruk yapı var. Bu binalara madde bağımlıları girip çıkıyor. Çocuklarımız parka oynamaya çıktığında tedirgin oluyoruz. Gece işe gidip gelen eşimiz çocuğumuz oluyor, birisinin başına bir iş gelecek diye uyku uyuyamıyoruz” dedi.

METRUK BİNAYLA ARALARINDA SADECE BAHÇE DUVARI VAR

Atilla İlhan Parkı’nın karşısında Narlı Sokakta bulunan bir metruk binanın hemen bir bitişiğinde oturan aile gazetemize konuştu: “Metruk binayla aramızda sadece bir bahçe duvarı var. Sürekli binaya girip çıkıyorlar, içerde uyuşturucu kullanıyorlar. Hemen yakınımızda bulunan bu metruk yapıdan dolayı rahat değiliz. Bir an önce de yıkılmasını istiyoruz” dedi.

İmdat Şahin