• Güreş Müsabakasına Jandarma Müdahale Etti
Çorlu Güncel

Güreş Müsabakasına Jandarma Müdahale Etti

  • 10 Haziran 2019
  • 1115 Kez Okundu

Ergene İlçesi’nin Velimeşe Mahallesi’nde düzenlenen 6’ıncı Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Yağlı Güreşlerinde jandarma ekipleri güreşe müdahale etti, güreşler kısa bir süreliğine durdu.

Başpehlivanlık yarı final maçında karşı karşıya gelen Fatih Atlı ve Ahmet Kavakçı arasında sert elenselerden doğan tartışma yaşandı. Duruma tepki gösteren bazı izleyiciler güreş alanına girdi. Durumu gören jandarma ve zabıta ekipleri tarafları sakinleştirmek ve güreş alanını boşaltmak için alana girdi.

Kısa süreli arbedelerin yaşandığı karşılaşmada tüm güreşler durduruldu. Kısa süren tartışmaların ardından güreşler tekrar devam etti. Fatih Atlı rakibi Ahmet Kavakçı mağlup etmeyi başararak adını finale yazdıran isim oldu.

OLAYLA İLGİLİ AHMET KAVAKÇI’DAN AÇIKLAMA: KENDİNİ BİLMEZ SALDIRGANLARI KINIYORUM

6’ıncı Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Güreşlerine katılan Pehlivan Ahmet Kavakçı sosyal medya hesabı Facebook’tan Ergenedeki olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Görüntüleri de paylaşan Kavakçı, “Bugün Çorlu Ergene belediyesinin düzenlemiş olduğu yağlı pehlivan güreşlerinde yarı final müsabakasında rakibim olan Fatih Atlı ile yaptığım müsabakada başımızda 2 hakem kulede 5 hakem müsabakayı yöneltmesine rağmen bazı seyircilerin saldırısına uğradım bizler sahada rakip dışarda dost arkadaş abi kardeşiz organizasyona gölge düşüren bu yakışıksız davranışta bulunan kendini bilmez saldırganları kınıyorum” dedi.

İmdat Şahin