• Başkan Yüksel Ultraslan Programına Katıldı
Spor

Başkan Yüksel Ultraslan Programına Katıldı

  • 28 Mayıs 2019
  • 2578 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ultraslan Velimeşe grubunun hafta sonu düzenlemiş olduğu şampiyonluk kutlaması ve kupa töreni programına katıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  2018-2019 sezonu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu şampiyonu Galatasaray’ı ve taraftarlarını tebrik ettiğini belirtti. Ultraslan Velimeşe taraftar grubu hafta sonu Galatasaray takımının kendi sahasında ki şampiyonluk kutlaması ve kupa töreni programını Velimeşe açık düğün salonuna kurmuş olduğu dev ekranda takip etti. Düzenlenen programa Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı.

 

Başkan Yüksel, 2018-2019 sezonu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu şampiyonu Galatasaray’ı ve taraftarlarını tebrik ettiğini belirterek, “Ergene Belediyesi sporu seven bir belediye, sporu yaşatanları seviyoruz, spor yapanları seviyoruz, tabi başarı öncelikle tesisleşme ve spor kulüplerine destek ile oluyor. Ergene Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimiz ile profesyonel ligde bulunan takımlarımıza her zaman destek olduk ve destek olmaya da devam ediyoruz. Ergene’nin 11 tane amatör spor kulübü var, bu amatör spor kulüplerimize her sene 400 Bin TL nakdi yardım, 200 bin TL’de malzeme desteğinde bulunuyoruz, o yüzden her zaman sporcularımızın yanında olduk. Ahimehmet Gençlik Spor ve Vakıflar Güven Spor bu sene Tekirdağ 1.Amatör liginden Tekirdağ Süper Amatör ligine yükseldi, önümüzde ki sezon Ergenegücü Ulaş Sporumuz ile birlikte Tekirdağ Süper Amatör Liginde üç takımımız bulunacak. Yine ayrıca Tekirdağ’ımızın, Ergenemizin gururu Ergene Velimeşespor’umuzda TFF 3.Lig play off müsabakasında şampiyon olarak 2.lige yükseldi. İşte tüm bu başarılar Ergene’de sizlerin desteği ile birliktelik ile oldu, bu başarılar hepimizin başarısıdır” dedi.