• Sevgi Sofraları Kırkgöz Mahallesinde Kuruldu
Ergene

Sevgi Sofraları Kırkgöz Mahallesinde Kuruldu

  • 14 Mayıs 2019
  • 1589 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından Kırkgöz Mahallesinde sevgi sofraları kurularak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kırkgöz Mahallesi sakinleri ile birlikte oruç açtı.

Ergene Belediyesinin organizasyonu ile ilçede ki sanayici ve iş adamlarının katkılarıyla Ramazan ayı boyunca 17 mahallede uygulamaya konan sevgi sofraları önce ki akşam Kırkgöz mahallesinde kuruldu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kırkgöz Mahallesi sakinleri ile sevgi sofralarında bir araya geldi.

 

Kırkgöz mahallesinde ki vatandaşlar ile yakından ilgilenen Başkan Yüksel ezanın okunması ile mahalle sakinleri ile birlikte oruç açtı. Ergene’lileri bu yılda aynı sofralarda buluşturduklarını beliren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Her gün ilçemizin farklı mahallelerinde kurulan bereketli iftar sofralarında hep birlikte oruçlar açılırken, iftar sofraları komşularla birlikte yenen yemeklerde birlikteliğin ve dayanışma gücünü arttırıyor” dedi.

Düzenlenen iftar programları kapsamında manevi duyguların en derin şekilde yaşandığı Ergene’de vatandaşlar sevgi sofralarına yoğun ilgi gösteriyor.