• Ergene Kaymakamlığından İftar Programı
Çorlu Güncel

Ergene Kaymakamlığından İftar Programı

  • 10 Mayıs 2019
  • 1048 Kez Okundu

Ergene Kaymakamlığı tarafından Ergene İlçesinde bulunan Şehit ve Gazi aileleri onuruna iftar yemeği programı düzenlendi.

Marmaracık yazlık düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programı Kaymakam Fatih Kızıltoprak ve eşi İlke Kızıltoprak’ın misafirleri karşılaması ile başladı.  İftar programında Kur’anı- Kerim tilaveti ve akabinde ezanın okunasıyla oruçlar açıldı.

Ergene Kaymakamlığı ev sahipliğinde, Marmaracık Yazlık Düğün Salonunda düzenlenen programa Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baydarlı ve Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Ergene İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Ergene İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Siyasi Parti temsilcileri, mahalle muhtarları, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak iftar programını ardından yapmış olduğu konuşmasında; “Her sene düzenlemiş olduğumuz iftar yemeklerimizi geleneksel hale getirdik. Yardımlaşmanın, paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı bu mübarek ayda sizlerle birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca İftar yemeğimize desteklerinden ötürü sanayicimiz Nur Yıldız firmasına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaymakam Kızıltoprak’ın ardından Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım bir konuşma yaparak; “Vatan toprakları uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ve gazi ailelerimiz ile siz değerli Ergene halkı ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ergene Kaymakamlığının her sene geleneksel olarak düzenlemiş olduğu iftar yemeğine bu benim ilk katılışım fakat bundan sonra sizlerle hep birlikte olacağım. Ben iftar programında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.